To je to što me zanima!

Pijani zet brutalno prebio punicu te ju je silovao?

Staricu (83) policija je u Neoriću našla bez svijesti s ozljedama opasnima po život. Sumnjaju da je silovana. Priveli su njezina zeta Ivana B.K. (54)
Vidi originalni članak

Brutalno premlaćivanje, a vjerojatno i silovanje Ive V. (83), šokiralo je mještane Neorića, sela nedaleko od Sinja. Besvjesno staričino tijelo našli su susjedi u subotu malo prije 23 sata. Istučena i sva krvava, ležala je na podu sušnice za meso, nedaleko od obiteljske kuće u kojoj je živjela sa sinom Markom. Kolima Hitne pomoći staricu su prevezli u splitski KBC, gdje su ustanovili da ima ozljede opasne za život.
Iva V. i dalje je bez svijesti, a liječnici se bore za njezin život. Nesretna je starica dobila udarac u čelo, imala je veliku ranu na bradi te krvne podljeve ispod očiju. Oba su joj koljena bila oguljena, a imala je i rane na bedrima. Ginekološkim pregledom pronađene su joj ozljede rodnice, zbog čega policija sumnja da je nemoćna starica i silovana. U sušnici je policija pronašla i Ivin izbijeni zub. Nedugo zatim uhitili su njezina zeta Ivana B. K. (54). Bio je vidno pijan, pa su ga priveli na triježnjenje i potom na kriminalističku obradu. Neorićani nerado govore o ovom stravičnom zločinu. Većina ih se nevješto pretvara da prvi put čuje za to. Očevici kažu da je zet tog popodneva punicu dovezao do kafića, gdje joj je sin Marko kockao. Marko je majku odvezao kući, a Ivan je ostao u selu na piću. Te su večeri Neorićani slavili ulov dviju divljih svinja, pa su obilno jeli i pili.
Mještani sumnjaju da je alkohol zaslužan za teški zločin. Mnogo Neorićana ne vjeruje da je radišni zet premlatio i napastovao punicu. Nesreću pripisuju njezinoj slaboj pokretljivosti i poodmakloj dobi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • spirit lamp 08.12.2009.

    katastrofa kakvi odvratni ljudi zive oko Sinja.....samo locu, mlate se, kolju zivotinje.

  • MariciuS 08.12.2009.

    Toliko mi je jadna i užasna ova vijest da mi se povrača....Silovati ženu od 84 godine?Za ovoga manijaka je Vrapče pre blaga kazna,samo struja dolazi u obzir.......

  • real 07.12.2009.

    treba ga u Vrapce na duze vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare