To je to što me zanima!

Pili na poslu, dobili su otkaz pa razbijali i završili u postaji

Mladići (20 i 21) su dobili otkaz u trgovačkom centru jer su pili na poslu. Nakon toga su nastavili piti i vikati. Stigla je policija. Jedan mladić je policajca udario nogom
Vidi originalni članak

Dva mladića, stara 20 i 21 godinu radili su u kafiću u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu. Pili su u utorak na poslu pa su dobili otkaz. Nastavili su piti i vikati u kafiću pa su ih zaštitari zamolili da odu. Otišli su, no ubrzo su se vratili u kafić. Nastavili su vikati i piti te su razbijali boce. Zaštitari su pozvali policiju. Došla je i policija i počelo je naguravanje. Jedan od mladića je udario policajca nogom. Policija ih je svladala i odvela u postaju kako bi se otrijeznili. Mladić (20) imao je 2,41 promil, a mladić (21) 1,72 promila alkohola. Policija je pozvala i liječnike koji su mladiće pregledali. Utvrdili su da nisu ozlijeđeni. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prva Proleterska_1 01.12.2010.

    Kako si može policajac dozvoliti , da tako šarlatanski obavi aretaciju , da ga pri tome potpuno pijan ćovjek može još nogom udariti.Pa da su bili trezni , bi jih sa nogama dokrajćili !

  • krpa14 01.12.2010.

    bravo zgzzagreb triba otic iz hrvatske 69 sam godiste a od 86 sam se vucaro po baustelama starci su mi i dan danas u Berlinu za cega onda borba da nam mladost ostaje u zemlji ili da ipak onih 200 obitelji caruja pa nije ovo vrime Tahija a kaka nam je vlada nebi me cudilo da se i kralj vrati daj te mladosti da radi i od svog rada pristojno zivi

  • Kurčubić 01.12.2010.

    Ok, takvo što nije u redu, ali ako dečki nisu dobili plaču u potpunosti ih podržavam. A netko je tu rekao, kako se drugi muče da bi dobili posao. Ja kažem nije bitno kaj radiš, nego za kaj radiš. Stari moj kako ide ona stara: bolje badava doma ležat, nego badava radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare