To je to što me zanima!

Piloti i stručnjaci pojasnit će zašto se ne treba bojati letenja

Tečaj je namijenjen svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha, a nakon stručnih predavanja moći će iskusiti i probni let putničkim zrakoplovom u trajanju od 25 minuta
Vidi originalni članak

Iskusni piloti i stručnjaci ove nedjelje u Velikoj Gorici i zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman na tečaju će objašnjavati zašto ljude ne treba biti strah letenja.

Tečaj je namijenjen svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha, a nakon stručnih predavanja moći će iskusiti i probni let putničkim zrakoplovom u trajanju od 25 minuta uz komentare svake faze leta. Polaznici će saznati i odakle dolaze zvukovi unutar zrakoplova, a učit će i tehnike smirivanja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TitanSlayer 22.11.2018.

    Materijal od kojeg su zrakoplovi napravljeni treba u najmanju ruku biti fleksibilan tako da umjesto da se opire i ostecuje pod silom da ju jednostavno rasprsuje ili slabi.

  • TitanSlayer 22.11.2018.

    Zrakoplovi su letece limenke.Dovoljan je samo jedan cvrsti leteci objekt da probije trup i da se svi putnici pozdrave sa zivotom.Trup zrakoplova je napravljen od izrazito slabog metala.Jednom sam letio u zrakoplovu i nikad vise.Nije to jos sigurno za koristenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare