To je to što me zanima!

Pisma s metcima za Montija i Berlusconija presreli u pošti

U pismu naslovljenom na Marija Montija bio je metak kalibra 9 mm, a u pismu za Berlusconija metak od 7,65 mm. Pisma je potpisao 'Pokret oružanih proletera'
Vidi originalni članak

Talijanska pošta u Kalabriji presrela je u četvrtak desetak pisama adresiranih na premijera Marija Montija, Silvija Berlusconija i još nekoliko adresa, piše AFP.

Pisma koja nisu imala marke su našli u centru za razvrstavanje Lamezia Terme na jugu Italije. Pošiljatelj je "Pokret oružanih proletera" koji u pismima traži "reviziju protukriznog plana".

- Platit ćete nam. Napast ćemo vas i to će biti rat do smrti. Proklinjat ćete protukrizne mjere i krvlju ih platiti - stoji u poruci.

U pismu naslovljenom na Montija bio je metak kalibra 9 mm, a u pismu za Berlusconija metak od 7,65 mm. Pisma su trebala stići i do ministrice rada i socijalnih poslova Elsi Fornero, predsjednika stranke UDC Piera Fernanda Casinija i direktora Corriere della Sera, La Repubblice i trojice direktora desno orijentiranih listova.

Gradonačelnik Rima Gianni Alemanno je u ponedjeljak primio pismo s dva metka i jednu prijetnju smrću koje je potpisala "ćelija Crvenih brigada". 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zelot 16.12.2011.

    Malo crnog humora: Bolje metak u pismu nego metak u glavi. :D

  • Ilirac 16.12.2011.

    Ner znam kako se to radi,trebalo bi po jedno takvo pismo poslati Vlatku Markovicu i Zdravku Mamicu:)

  • zanimljivo 16.12.2011.

    Tako to rade komunisti,lopove po kratkom postupku ! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare