To je to što me zanima!

Pištolj mobitel hit-oružje među mafijašima u Italiji

Pištolj kalibra .22 "maskiran" je u mobitel koji se pomicanjem tipkovnice pretvara u oružje. Prima četiri metka koja se ispaljuju kroz antenu mobitela
Vidi originalni članak

Najnovije hit-oružje među mafijašima - pištolj "maskiran" u mobitel - karabinjeri su pronašli u akciji protiv mafijaškog obiteljskoga klana Gionta u predgrađu Napulja u regiji Campaniji. Pištolj mobitel kalibra .22 bio je pun te spreman za upotrebu. U njega mogu stati četiri metka koji se ispaljuju kroz "antenu" mobitela. Pomicanjem tipkovnice, mobitel se pretvara u pištolj iz kojeg se meci ispaljuju pritiskom na gumb. Obitelj Gionta dio je Camorre, kriminalne organizacije koja djeluje poput mafije i koja potječe iz te južne talijanske pokrajine. Obitelj Gionta ima kontrolu nad tom regijom.

IZRAĐUJU IH SRBIJANSKI MAFIJAŠI?
Nizozemska policija zaplijenila je 2001. gotovo identične mobitele pištolje. Kolege diljem svijeta upozorili su na njih. Navodno se izrađuju u Srbiji. Tajne službe nekadašnjih komunističkih država istočnog bloka koristile su oružje u obliku olovke, sunčanih naočala, ručnih satova i kišobrana. Bugarska tajna služba postala je poznata ubojstvima disidenata iz kišobrana pušaka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Gatsby 25.11.2008.

    Ovo je staro , novi modeli Imaju MP3 player i bluetooth ? Koliko glup treba biti pandur da ovo sr@nje zamijeni za mobitel?

  • user_30613 25.11.2008.

    ne reklamirajte to,jer ima sranja i bez toga.

  • barbocho 25.11.2008.

    bolji je od Iphone-a :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare