To je to što me zanima!

Pistorius u baru ispijao žestice i hvatao djevojku za stražnjicu

Dok na slobodi čeka početak suđenja, opušteni Pistorius ispijao je 'žestice' na šanku jednog bara, a usput je po stražnjici tapšao djevojku svog prijatelja
Vidi originalni članak

Oscara Pistoriusa optuženog da je ubio bivšu djevojku Reevu Steenkamp vidjeli su kako tulumari s prijateljima prvi put od ubojstva, piše Sun. 

Dok na slobodi čeka početak suđenja, opušteni Pistorius ispijao je 'žestice' na šanku jednog bara u Južnoj Africi, a usput je po stražnjici tapšao djevojku svog prijatelja. 

Informacija o izlasku u javnost je procurila samo nekoliko dana nakon što je njegova obitelj otkrila da za svojom djevojkom Reevom Oscar tuguje svaki dan u svakom trenutku. Obitelj je priopćila kako ga muči tuga, ali jedna od svjedokinja njegova izlaska rekla je medijima kako je vani flertovao i nije izgledao kao netko tko je izgubio ljubav života. 

- Pozdravljao je jedan par, a onda je djevojku udario po stražnjici. To je bilo tako neprimjereno - rekao je dugi svjedok. 

Nakon što su gosti shvatili da je među njima Pistorius sve je utihnulo. Pistoriusov glasnogovornik rekao je kako njegov klijent poriče bilo kakvo neprimjereno ponašanje.

- Izlazak je bio način da se pokuša ponovno povezati sa svojim prijateljima - rekao je glasnogovornik. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dragoSG 16.04.2013.

    trebalo je njemu i ruke počupat

  • mazaluna 16.04.2013.

    Nije normalan ni on ni sud .Možemo očekivati da će opet nekog ubiti.

  • Sreca 15.04.2013.

    smaknuo jednu, sad je vrijeme za drugu... dugo je i izdrzao bez neke zrtve, takve osobe su bolesne... samo da im je biti onaj "najbolji i najmocniji" da im se dive svi... po mom misljenju, on uopste nebi trebao biti na slobodi i tako cekati sudjenje...a on ovako uziva... jos jedna pobjeda za njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare