To je to što me zanima!

Pistoriusov slučaj sljedeći tjedan ponovno pred sudom

Paraolimpijac je osuđen u srpnju na šest godina zatvora zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp 2013. u svojoj kući u Pretoriji.  Južnoafrička vlada najavila je tada da će uložiti žalbu
Vidi originalni članak

Žalbeni postupak u slučaju Oscara Pistoriusa održat će se 26. kolovoza, a njegovi će odvjetnici smatraju da je sada zaista vrijeme da se okonča cijeli proces.

Paraolimpijac je osuđen u srpnju na šest godina zatvora zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp 2013. u svojoj kući u Pretoriji. 

Južnoafrička vlada najavila je tada da će uložiti žalbu na presudu jer je smatra "šokantno blagom".

U dokumentaciji koju su Pistoriusovi odvjetnici predali 11. kolovoza, oni kažu da će tvrditi da je "nastavak postupka štetan za interes pravosuđa, nepošten i da je sada zaista dosta".

Saslušanje će se održati 26. kolovoza pred Visokim sudom u Pretoriji, a ne očekuje se da će Pistorius nazočiti saslušanju.

Kazna koju je dobio Pistorius je više nego upola manja od 15 godina zatvora koliko su tražili tužitelji, koji su isticali da se Pistorius ne kaje za ubojstvo.

Pistorius je ubio Reevu Steenkamp u noći na 14. srpnja 2013. Branio se da je mislio da je lopov kada je zapucao na zahod u kojem se ona sakrila.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • najiram 10 19.08.2016.

    ne osloboditi će ga i dati mu kolajnu što je junačkim djelom uklonil nepoželjnu ženu kad si je već našel drugu...dobiti će kolajnu za hrabrost izasluge za narod....pa ipak je on veliki sportaš i morao se osloboditi nepoželjne mu ženske spodobe...koja se usudila vršiti nuždu u njegovoj blizini...

  • koko82 19.08.2016.

    bu opet na batrljcima hodao da ga se sažaljeva?..... patetik

  • Hiroo_Onoda 19.08.2016.

    Još će tip ustvrditi da je ona pucala na njega, ali se metak odbio pa usmrtio nju. Jebeš sva pravosuđa gdje ko dan jasne činjenice možeš zamutiti do neprepoznatljivosti (pri tome mislim i na naše pravosuđe), ako imaš lovu ili si medijski razvikan. Ovaj sramotni svjetski pravosudni vlak ima sve više vagona, a advokati su postali veći kriminalci od svojih kriminalnih klijenata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare