To je to što me zanima!

Pitanja i odgovori o omikronu: Koliko traje karantena i je li dovoljan brzi antigenski test?

PITANJA I ODGOVORI Koliko traje karantena i kad se može prekinuti, je li dovoljan pozitivni antigentski test i sva pitanja i odgovori o omikronu, novom soju koronavirusa, koji se proširio svijetom
Vidi originalni članak

Od omikrona se zaražava velik broj ljudi, ali imaju blaže simptome. Međutim, ako imate 50 posto blaže simptome, a četiri puta više zaraženih, znači da imate dva puta više ljudi u bolnicama. O tome moramo voditi računa zbog sustava, istaknuo je jučer ministar Davor Božinović. Bio je to samo jedan od naglasaka sa 16. sastanka Znanstvenog savjeta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.12.2021.

    Od početka, da je stožer bio konkretan, organiziran i pogotovo neispolitiziran svima bi nam bilo puno bolje i lakše. Budite svi dobro.

  • ante-portas 29.12.2021.

    Moj sin je dobio omikron, dva puta cjepljen, bio je u karanteni 7 dana, malo je kasljucao, bio je umoran prva 3 dana i ledja su ga bolila. Nakon 7 dana je poceo raditi.

  • nec.1996 29.12.2021.

    dovoljno je nikuda ne ici pogledajte te redove ,a svaki drugi je tu zarazen ,cudo sada pustate sve i onda se cudimo odkud toliko zarazenih,nismo odgovorni ostanimo kod kuce,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare