To je to što me zanima!

Pitao trudnu curu je li spremna pobaciti pa je pregazio autom

SAD: Justin Lee Colby (33) u ponedjeljak je udario autom djevojku Crystal Lynn Noordhuizen (32) koja je trudna sedam mjeseci. Par se prije toga posvađao
Vidi originalni članak

Justin Lee Colby (33) iz SAD-a je u ponedjeljak oko 13 sati udario autom svoju djevojku Crystal Lynn Noordhuizen (32) koja je trudna sedam mjeseci.

Par se prije toga posvađao i Crystal je kako bi izbjegla daljnje sukobe, izašla iz kuće. Colby ju je onda nazvao i pitao ju "je li spremna pobaciti" . Ubrzo nakon toga sustigao ju je na ulici. Sigurnosne snimke ispred auto salona Toyote snimile su kako je Colby svojim Dodge Chargerom naletio na Crystal . Nakon toga je udario u stup, izašao iz auta i pobjegao.

Srećom, ima lakše ozljede

Policija na Floridi je oko ponoći istog dana objavila da je Justina uhitil a. Djevojku su odvezli u bolnicu. Srećom, lakše je ozlijeđena , piše Tampa Bay Times.

Nije mu prvi put: Prije tri godine pregazio brata

U travnju 2012. Colby je pregazio i svojeg brata Daniela, koji je tada imao 27 godina. Braća su se posvađala, a Justin je naletio na Daniela i slomio mu koljeno . No, Justin je tada tvrdio da to nije bilo namjerno .

Idi na 24sata

Komentari 34

  • El Tractor 15.02.2015.

    Sad neka mu se vrati, a što je najgore tako će i biti.

  • LebronPetrovic 31.01.2015.

    Ja bi mu dao izbor. Ili 30 godina zatvora ili da pliva 1 h u kanalu sa aligatorima.

  • fairytopia 30.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare