To je to što me zanima!

Pitbula udario šakom u glavu, kako bi se obranio od napada

Bivšeg predsjednika zadarskog HKDU-a Dragomira Mišljenca u nedjelju je napao pitbul dok je šetao svog psa. Uspio se obraniti tako što ga je udario šakom u glavu
Vidi originalni članak

"Odjednom se preda mnom stvorio pitbul. Krenuo je na moju Bilu, desetogodišnju mješanku škotskog ovčara. Prestravio sam se kada sam ga vidio." Tim riječima nekadašnji predsjednik zadarskog HKDU-a Dragomir Mišljenac započeo nam je prepričavati horor koji mu se dogodio prekjučer oko 16 sati u zadarskom naselju Voštarnica dok je šetao svoga psa.

Agresivni pit bull bez nadzora počeo je napadati njegova psa, a 79-godišnji Dragomir Mišljenac, unatoč strahu  od podivljalog pitbula, odmah je krenuo spašavati svoga ljubimca. U tom trenutku pas se okrenuo prema njemu i napao ga.

- Ugrizao me za ruku, točnije za prst. Koliko je bio jak taj ugriz dokazuje to što mi je doslovno probušio prst zubima. Ipak, uspio sam se osloboditi nakon što sam ga šakom udario u glavu. Njegova vlasnica je, čim je krenuo prema nama, počela vikati na njega, a to znači da je ona znala da je agresivan iako mi je kasnije rekla da on nikada nikog nije napadao. Ja sam siguran da jest i strašno je to što je taj pas bio bez nadzora. Preplašio sam se zbog svog psa, ali sada kada razmislim, i meni je moglo biti gore jer sam ipak u godinama. No dobro je samo to da je pas cijepljen protiv bjesnoće – rekao nam je Mišljenac.

Policija je izvijestila da je vlasnica psa nakon svega pobjegla.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • tdejan8 01.12.2011.

    aa de malo ga je zagrebao,da ga je napao kao PITTBULL on bi takav star sad bio 2 metra ispod zemlje! ko zna garant lukavi starac ganja neku odštetu!

  • Prva Proleterska_1 01.12.2011.

    Ne filozofirajte, nego shvatite , da ste materialno još jednom materialno odgovorni za ućinjeno nedjelo vašega pasa. Jel shvaćate MATERIALNO naspram žrtvi. I pas može iz vas napraviti za 20 sekundi sirotana, kojemu će imetak radi pasa otići na bubanj. A vi i dalje lupetajte o odgoju pasa i njihovoj socializaciji.!

  • Nesvrstani_1 30.11.2011.

    Agresivnoga ubij kada te bez veze napadne- bilo čovjeka ili životinju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare