To je to što me zanima!

Pjerino Bebić glumio plemića, zbog njega prekinuli sjednicu

Bebić smatra kako se bez razloga digla prašina oko kostima jer večeras predstavlja Petara Semitecola. Tvrdi da je slično normalno u Saboru, pa i u Europarlamentu
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić u utorak ujutro se na sjednici Gradskog vijeća pojavio u renesansnom kostimu iz 17. stoljeća. Njegova odjevna kombinacija toliko je izbacila "iz takta" vijećnike HDZ-a i SDP-a da je šef vijeća Zoran Domančić (HSS) nakon stanke od 10 minuta prekinuo sjednicu. 

Ipak, Bebić smatra kako se bez razloga digla prašina oko kostima.

- Večeras imam čast, u 400. godini najstarijeg javnog kazališta u Europi, predstavljati Petara Semitecola, posrednika u izmirivanju plemića i pučana te graditelja Arsenala, Belvedere i Teatra u Hvaru - napisao je hvarski gradonačelnik na svom profilu na Facebooku. Bebić je objasnio kako u Sabor, ali i u Europski parlament dolaze zastupnici u narodnim nošnjama pa zbog toga nitko ne prekida sjednice. Dodaje da je njegov "nastup" poslužio Domančiću da samovoljno prekine sjednicu, na kojoj ne bi prošao njegov prijedlog o dodjeljivanju tvrđave gradskoj firmi Fontik. Predsjednik gradskog vijeća to opovrgava, te kaže da je kao predlagač točku mogao i povući, a ne zbog nje prekidati sjednicu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • feba 15.05.2012.

    Pa trebao je kostim obući navečer,u predstavi kojoj i jeste primjeren jer ipak mislim da se na posao dolazi drugačije odjeven.

  • Car Mrgud 15.05.2012.

    Šef vijeća iz haesesa? Od kud se taj izlego? Ja mislio da to više nema članstva i da su svih 9 prebjegli u najodvratniju stranku svih vremena,haenes.Ma gledaj ti ovoga...i još je prekinul sjednicu...

  • JerkoKC 15.05.2012.

    Svaki grad uz naše more ima svoga Leru.Split Keruma,Hvar Pjerina.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare