To je to što me zanima!

Pješak poginuo u naletu auta

Išla sam do bankomata i vidjela sam smrskano staklo na autu. Stigla su četiri vozila Hitne, rekla je čitateljica. Oko 17 sati automobil zagrebačkih registracija naletio je na pješaka koji je preminuo
Vidi originalni članak

Pješak je poginuo u nesreći u četvrtak oko 17 sati na križanju Bukovačke i Maksimirske ulice u Zagrebu. Na pješaka je naletio automobil zagrebačkih registracija, potvrdili su iz policije.

- Išla sam do bankomata i vidjela sam smrskano staklo na autu. Stigla su četiri vozila Hitne - rekla je čitateljica koja je poslala fotografije. 

Okolnosti nesreće se utvrđuju, a više će se znati nakon policijskog očevida. Tramvajski promet u smjeru zapada u prekidu je do završetka očevida.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • purger35 20.12.2020.

    Ovaj je još dugo poživio s obzirom kako se ponašao u prometu. To je osoba koju poznaje jako puno sugrađana koji se voze tramvajem, bez kulture, agresivan i većinom se ponašao upravo tako...iz tramvaja drito preko ceste, ne gledajući ni lijevo ni desno. Samo glavu u pod, a vi ostali stoj dok ja ne pređem cestu. Žalim vozača koji će ga imati na duši. 

  • ,...... 18.12.2020.

    Ja sam taman isao u maksimir kada sam cuo taj cudan zvuk, mislio sam da je tramvaj ugazio na neki lim , kada sam se vracao pola sata kasnije imao sam sto vidjet , vidio sam roza siltericu na cesti , prosla me jeza mislio sam da je dijete nastradalo. Zebre ni blizu , 4-5 traka sirine cesta, pjesak je nazalost kriv ali mislim da ni vozac nije vozio pomalo

  • 18.12.2020.

    Koliko se vidi na slici zebre NEMA...i sad pitanje što je pješak radio na cesti sa 5 voznih traka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare