To je to što me zanima!

Slon im 'prdnuo' na uho: Sreća da političari ne žive od pjevanja

Nije rijetkost da ih većina voli gurati glave nad mikrofon, no vjerojatno i sami znaju da pjevaju kao da im je slon prdnuo na uho. Veselje je uvijek dobro došlo, ali sreća da naši političari kruh ne zarađuju od pjesme
Vidi originalni članak

Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jennifer Gray, napisala je Dalija Orešković, koja je na svom profilu na Twitteru prenijela urnebesnu snimku na kojoj u plesnom transu guštaju Vladimir Šeks i Vice Vukojević.

Snimka je nastala na svadbi sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda u Ljubuškom i izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Dok nisam ton uključio, mislio sam da je slow motion", "ovaj pokret s nogom moram naučiti", "UDBOdance", šalili su se korisnici Twittera ispod snimke.
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog ljeta, također su zabilježile kamere, Šeks se opustio i na proslavi na otoku Viru okružen marijačijima sa čašom crnog vina u ruci.  Pjevao je, veselio se, grlio se s ljudima oko sebe i naslikavao. 

No, nije on jedini političar koji voli dobro društvo i zabavu. 

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, grmio je vidno alkoholiziran Peđa Grbin (SDP) u siječnju 2014. u jednom pulskom noćnom klubu. Taj se vikend opuštao s prijateljima. Thompsonova 'Bojna Čavoglave' razgalila mu je srce pa je iz svega grla s prijateljima zapjevao.

Na ekskluzivnim snimkama s Grbinom bio je i prijatelj koji uz smiješak pratio njegov pjev. Grbin nije krio da je zadovoljan posluživanjem pa je u zanosu rekao barmenu: 'U ovom svemiru ti si kralj'.


Poslije je priznao da je pretjerao jer je da poslije bio mamuran.

- Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran - rekao nam je dan kasnije Grbin, kojega je čitatelj 24sata snimio u elementu.

Milan Bandić pjeva ”Croatio iz duše te ljubim”, klape Intrade. Ali on ne radi samo to, on miješa i grah, da ste mu dali još i metlu u drugu ruku, čistio bi i ulice!

Sada već davne 2007. godine Vesnu Pusić je na predizbornoj konvenciji HNS-a u Domu sportova ponio zanos pa je zajedno s Radimirom Čačićem zapjevala 'Moju domovinu'. Kada je kasnije čula snimku, vjerujemo da je čvrsto odlučila kako više nikada neće pjevati izvan vlastite kupaonice.

Prošle godine na Širokobriješkoj večeri u Zagrebu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je uzela mikrofon u ruke i zajedno s Matom Bulićem otpjevala pjesmu ‘Domu mom’.
- Predsjednica je bila moja draga gošća. Kad je na red došla pjesma ‘Domu mom’ rekao sam: ‘Predsjednice, ja bih volio da zapjevate sa mnom’ i izveo je na pozornicu. Ona je vrlo jednostavna i umiljata žena. Izvrsno pjeva, vrhunski, svi koji su bili tamo bili su oduševljeni - rekao nam je Mate Bulić.

Kolinda je s klapom MUP-a Sv. Mihovil u Kninu ove godine na obljetnicu Oluje zapjevala ariju 'U boj, u boj' iz opere 'Nikola Šubić Zrinski'. 

Nije trebalo dugo da se društvene mreže ispune šalama na račun Kolindinog pjevanja.

Za kraj evo nešto što će malo tko zaboraviti. Legendarno gostovanje u radijskom eteru naše 'najjače' pjevačice u političkim vodama - naše predsjednice. Uživajte i poglasnite ton uz 'Srce Vatreno'.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Vjevegrica 11.09.2019.

    ajde sve može proći, ali da Pusička pjeva Moju Domovinu.....

  • 11.09.2019.

    bal vampira😁

  • 11.09.2019.

    jos samo nedostaje mesic sa ustaskim pjesmama

Komentiraj...
Vidi sve komentare