To je to što me zanima!

Plaća kao stimulacija: Pevec nagrađuje radnike top centara

Pevec će odlukom Uprave sljedeći tjedan isplatiti i dodatnu stimulaciju u visini jedne cijele plaće svim zaposlenicima u svojih pet najuspješnijih prodajnih centara, navode iz kompanije
Vidi originalni članak

Trgovački lanac Pevec u četvrtak je izvijestio da će sljedeći tjedan svim zaposlenicima u svojih pet najuspješnijih centara isplatiti stimulaciju u visini cijele plaće.

- Nakon prošlotjedne isplate božićnica u vrijednosti od 1.000 kuna, tvrtka Pevec će odlukom Uprave sljedeći tjedan isplatiti i dodatnu stimulaciju u visini jedne cijele plaće svim zaposlenicima u svojih pet najuspješnijih prodajnih centara - Sisku, Varaždinu, Kutini, Osijeku i Karlovcu - navodi se u priopćenju.

Pevec će također nagraditi i pet prodajnih centara - Slavonski Brod, Koprivnicu, Viroviticu, Bjelovar i Sesvete, sa isplatom stimulacija u visini pola plaće kao dodatnu motivaciju za konstantno unapređenje poslovanja i prodajnih rezultata.

- Svi naši kolege iz pet najuspješnijih prodajnih centara predanim su trudom i radom uistinu zaslužili dodatni stimulans u vidu jedne cijele plaće - kazao je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.

S obzirom da je Pevec ove godine ostvario zavidne poslovne rezultate, Pevec ovom gestom želi pokazati djelatnicima koliko cijeni njihov doprinos te sve što čine za tvrtku, rekao je Lovrinčević.

Iz Peveca podsjećaju da su osim božićnice i stimulacija, ove godine svim svojim zaposlenicima isplatili i regres u iznosu od 1.000 kuna, uskrsnicu u visini od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna po djetetu te također i besplatne sistematske preglede.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Blue Star 19.12.2019.

    Vidim da se daje 4000 kn za rođeno dijete e pa mogli su i Zdravku Pevecu isplatit kad se već diče njegovim imenom, toliko ga .ebu da je sigurno trudan

  • 19.12.2019.

    Uprava Peveca posluje na razini svjetskih tvrtki.. i još u tome svemu na prvom mjestu drži svog radnika. Zato imaju vrhunske rezultate. Plus sretnog djelatnika i zadovoljnog kupca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare