To je to što me zanima!

Plakatima po cijeloj Slatini vrijeđao je bivšu suprugu

Na papiru je ispod slike žene pisalo: Ja sam k... koja je prevarila svojega muža. K... sam bila i to ću i ostati. Svi su plakati uklonjeni u srijedu
Vidi originalni članak

Sa slatinskih oglasnih panoa i drveća u srijedu je uklonjen i posljednji letak s fotografijom žene srednjih godina i uvredljivim napisima kojima je bivši četrdesetdvogodišnji suprug javnost upoznao s navodnim (ne)moralnim likom bivše supruge (37). Na papiru je ispod slike žene pisalo:  Ja sam k... koja je prevarila svojega muža. K... sam bila i to ću i ostati. Zbog uznemiravanja javnosti nepoćudnim lecima reagirala je i policija, pa će protiv muškarca (42), za kojega se sumnja da je pisao i lijepio uvredljive letke, podnijeti prekršajnu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krigla13 04.02.2009.

    ljudi moji..ja sam sugrađanka..i znam o kome se radi...taj covjek je jedan obicni zlostavljac i maltretira svoju bivsu zenu i djecu...djeca ga se srame zbog svega sto radi...a njegova bivsa zena trudila se oko obitelji da bi se on sada na kraju ponasao kao zadnje smece ne sam prema svojoj bivsoj zeni nego i prema svojoj djeci....i dalje laze i izmislja gluposti...covjeka treba poslati na lijecenje..i samo da se zna..on je njih otjerao od kuce i trazio razvod...a i da ga je varala..to pokazuje kakav je on covjek!! ZATVORITE IDIOTA, NIJE ZASLUZIO DA VIDI SVJETLO DANA!!

  • mp1979p 04.02.2009.

    Time samo pokazuje kakav je primitivac,sve i da je nešto nepravila,zašto se spušta tako nisko..

  • zrdesing 04.02.2009.

    Ako je istina to sto pise taj covjek, onda mu treba dati nagradu zato jer je upozorio javnost na potencijalnu opasnost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare