To je to što me zanima!

Planula je ruska nuklearna podmornica, nema ozlijeđenih

Podmornica se zapalila tijekom radova, najvjerojatnije zavarivanja u remontnom brodogradilištu 'Zvjozdočka' u Arhangelskoj oblasti na sjeveru Rusije
Vidi originalni članak

Ruska nuklearna podmornica planula je u utorak u remontnom brodogradilištu 'Zvjozdočka' u Arhangelskoj oblasti na sjeveru Rusije. Podmornica se zapalila tijekom radova, najvjerojatnije zavarivanja. Osoblje je napustilo podmornicu, a na teren su izašle vatrogasne postrojbe koje gase požar. Nitko nije ozlijeđen, javlja RT

Prema tvrdnjama glasnogovornika brodogradilišta, nuklearni reaktor podmornice bio je ugašen, a oružje iskrcano prije početka popravka. Vatra je zahvatila područje od oko 20 četvornih metara. 

Podmornica K-266 Oryol dio je ruske sjeverne flote. U službi je od 1992. Na remont je dovezena u studenom 2013., a popravak bi trebao potrajati do 2016.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Dex Dexter 07.04.2015.

    Gledali su šibicom u reaktor jel ima atoma do doma.

  • Galeb i ja 07.04.2015.

    Tko ju je sagradio nije niti cudo.

  • nocni_kupac 07.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare