To je to što me zanima!

Planuo autobus pun putnika, gasili ga na benzinskoj pumpi

Autobus se počeo dimiti već na autocesti, a vozači su trubili djelatnicima s benzinske da donesu vatrogasne aparate. Čim su stali autobus se zapalio, a putnici su pobjegli van...
Vidi originalni članak

Nešto poslije 15 sati na autocesti iz Varaždina prema Zagrebu, nedaleko od mjesta Ljubešćica autobus se počeo dimiti, a kada su stali na benzinsku, zapalio se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim su stali, vozači su počeli trubiti da im netko pomogne. Svi putnici su u panici istrčali van, a ljudi su s protupožarnim aparatima gasili vatru dok su čekali vatrogasce, rekla nam je čitateljica koja je snimila video. 

- Dolaskom na mjesto događaja, zatečen je autobus kojem se zapalio stražnji kraj u predjelu motora. Uzrok požara biti će poznat nakon očevida. Vozači su na vrijeme uočili problem, te srećom nitko nije ozlijeđen - potvrdila nam je varaždinska policija. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 23.06.2019.

    Za svaki krš od busa nije "kriv" vozač istog, već poslodavac odnosno prijevoznik, a za prolaz takvog autobusa koji je u derutnom stanju, bez klime ljeti ili grijanja zimi, čelavih guma, razjebanog ovjesa, loših kocnica..odgovorna je tehnička služba koja kontrolira iste....kao i nadležne inspekcije...uvest zakon autobus do 5 god starosti i stvar riješena

  • 23.06.2019.

    Trubio djetalnicima da dođu s aparatima. To su tri duge i 2 kratke trube ili?

  • budalajlama 23.06.2019.

    Može se ugasiti, samo kad se hoće. Samo, i zakonom bi treba propisati da autobusi imaju više aparata za gašenje. Imaju se gdje voziti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare