To je to što me zanima!

Planuo ZET-ov bus na Selskoj, vozač sam krenuo gasiti vatru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Usred popodnevne gužve, na križanju Selske i Horvaćanske u Zagrebu se oko 18 sati zapalio ZET-ov autobus. Više detalja o požaru znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Na Horvaćanskoj cesti u Zagrebu oko 18 zapalio se autobus ZET-a na liniji 109 u smjeru Črnomerca. Odmah su pozvani vatrogasci.

- Vatrogasci se pokušavaju probiti kroz gužvu - rekla je čitateljica koja dodaje da je požar izbio na stražnjoj strani autobusa. 

- Sva sreća, nisam bila u autobusu, ali sam bila odmah iza autobusa u autu.Vozač je odmah došao s aparatom za gašenje požara.To se dogodilo na samom semaforu na Horvaćanskoj - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz ZET-a su potvrdili kako se zapalio autobus na liniji 109 u smjeru Črnomerca, a više informacija znat će nakon što utvrde uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • budalajlama 25.05.2019.

    Pa normalno da vozač sam počne gasiti požar. Tako se to radi i to mu je dužnost.Neće valjda vrištati po cesti i zvati upomooooć.

  • Tomićek 24.05.2019.

    Kaj opet?

  • Gledaj grb 24.05.2019.

    kad budete shvatili da je najnoviji plin kojim pune auto klime a i kućne klime turbo zapaljiv!!!!! koliko još auta , autobusa itd. mora izgoriti. pa pobogu pitajte struku i ljude koji pune klime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare