To je to što me zanima!

Plenki rekonstrukcijom Vlade primarno spašava samoga sebe

Plenković, koji kaže da mu nitko neće prišiti Sanadera, postao je prvi premijer kojem je uhićen ministar na dužnosti i protiv dva člana Vlade vode se istrage. Ne zvuči dobro za pohvalu pred europskim kolegama.
Vidi originalni članak

Nekoliko puta ove godine premijer i njegovi najbliži suradnici, poput Branka Bačića, rekli su da neće biti nikakve rekonstrukcije Vlade. To je pokazalo i odmak od realnosti. Prvo bolno otrežnjenje došlo je s uhićenjem ministra Darka Horvata, a onda i istragama protiv Josipa Aladrovića i Borisa Miloševića. Ali čak je i tad premijer odbijao vidjeti problem. Štoviše, ljutio se na one koji su govorili da time ugrožava cijelu Vladu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • nec.1996 03.04.2022.

    najprije sebe smjeni jer si ne sposoban da vodis nas ,ne mozes brate na dvije stolice brisel,da si malo svjesan dao bi ostavku ,i neka nas vodi most i sdp ,i i nebi imali sada gorivo 15.kuna,nego 5.kuna ,nema tu srece nego treba nas prodati i neka nas vode kinezi ,,

  • Luna777 03.04.2022.

    Konačno je Premijer poslušao javno mnijenje koje mu govori da mu je Vlada pred rasulom. Trebalo bi promijeniti barem pola Vlade, samo pitanje je kakvi "lumeni" će doći za ministre. Jer poznato je da Plenković namješta svoje poslušnike, a ne sposobne ljude, eto sada će i neke prijatelje, daljnju rodbinu. Pa naravno Hrvatska je njihova prćija, mogu što žele, hoće, kako nam to slikovito Plenković dokazuje.

  • Barba iz Amerike 03.04.2022.

    Zamisli čuda u demokraciji: vladajući rade sve da ostanu na vlasti, a oporba radi sve da vladajuće zbaci s vlasti. Nevjerojatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare