To je to što me zanima!

Plenkija ljuti curenje podataka: To je moglo izaći iz DORH-a ili policije, sigurno ne iz knjižnice

Premijer Plenković rekao je kako treba pričekati i vidjeti hoće li Rimac tražiti pravo na 6+6 mjeseci plaće i dodao kako mu se to ne sviđa, ali da je zakon takav. 'Što ja tu mogu?', komentira Plenković....
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković komentirao je slučaj Josipe Rimac i aferu vjetroelektrane. Odbacio je tezu da su izbori razlog zašto je brzo donio odluku o razrješenju Josipe Rimac dok je u slučaju Lovre Kuščevića oklijevao. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hobotnica Josipe Rimac 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je niz političko-medijskih-orkestriranih trešnji s ciljem rušenja Vlade, od fusnote kod ministra obrazovanja do ne znam čega... Gdje su ti procesi? - rekao je premijer i dodao da se Kuščeviću na teret stavljalo nešto iz "prošlih vremena" dok je bio na čelu općine Nerežišća, a ne iz vremena dok je bio u Vladi, javlja Dnevnik.hr. 

- Ne treba biti doktor prava da se, kad se vide transkripti, donese zaključak. Zato smo reagirali odmah, bez dileme - poručio je Plenković. Rekao je kako treba pričekati i vidjeti hoće li Rimac tražiti pravo na 6+6 mjeseci plaće i dodao kako mu se to ne sviđa, ali da je zakon takav. 

MILANOVIĆ O RIMAC: 'Za mene je govorila da nisam Hrvat, dovela je bukače u Knin i sad je u zatvoru. Nevjerojatno'

- Što ja sad tu mogu? To je predviđeno kao cooling off period, a ovo je neka druga vrsta cooling offa - poručio je. 

U cijelom slučaju ga je razljutilo i curenje informacija. 

- Strašno je to, to je moglo izaći iz DORH-a ili policije, sigurno nije iz knjižnice. To je katastrofa, moraju pronaći tko je to - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ain stein 03.06.2020.

    Slabozeljeznog ne zabrinjava kad njegovi kradu, nego tko je to otkrio i dao u javnost.....a on sam je to htio zamotat u fini celofan......

  • yocko 02.06.2020.

    Znači da si ti Plenkoviću odgovoran za lopovluk u HDZ-u i državi,kada ste vi u pitanju nesmije se ništa doznati da narod nebi doznao kakovi lopovi vode državu,HDZ je nadmašio i crvene komuniste jer oni takove stvari nisu radili što ti radiš sa svojim HDZ-om,ali nečete još dugo bliže se izbori.

  • maxim m 02.06.2020.

    muka je plenkyu šta informacije cure kad se radi o adezeovcima a nii mu muka zbog njiovi...malverzacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare