To je to što me zanima!

Plenković: Afere Josipe Rimac? Razgovarat ćemo o svemu; Ćorić: Nije na meni da govorim

Bit će razgovora o svemu, kratko je rekao Plenković, a potpredsjednik Branko Bačić najavio je da će se na sjednici Predsjedništva HDZ-a razgovarati o predstojećim parlamentarnim izborima
Vidi originalni članak

Uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da će razgovarati o svemu odgovarajući na pitanje hoće li biti riječi i o aferama vezanim uz Josipu Rimac.

POGLEDAJTE VIDEO: Apsurd, osumnjičeni imaju povlastice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bit će razgovora o svemu - kratko je rekao Plenković novinarima, a potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić najavio je da će razgovarati o predstojećim parlamentarnim izborima i izbornim jedinicama.

Na stranačkim tijelima o HDZ-ovim listama i programu

Bačić je rekao da će na dnevnom redu biti predstojeći parlamentarni izbori, izborne jedinice i vjerojatno osobe koje će biti prve na listama po izbornim jedinicama.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, koji je i koordinator izrade izbornog programa HDZ-a za parlamentarne izbore, rekao je da će izborni program biti dio rasprave na tim visokom HDZ-ovim tijelima.

Vezano uz stranačke osobe koje su obuhvaćene istragama i optužbama u 'aferi vjetroelektrane' kazao je kako će sve na tu temu reći Predsjedništvo HDZ-a i Sud časti.

- Nije na meni da komentiram tu situaciju s obzirom da detalje dobrim dijelom još ne znam - dodao je. (bt)

Idi na 24sata

Komentari 26

  • inina 02.06.2020.

    I tako kaže da on nema o čemu govoriti, ma nemoj, EU je već postavila pitanje u vezi novaca, dakle mi-narod će to morati vraćati, neka se nitko ne zavarava dfa će nam biti oprošteno, a gledajući sinoć predsjednika vlade jasno je bilo koliko je nervozan i ljut, niti normabel ne pomaže, u svojoj nemoći umjesto da bude jasan proziva SDP Rijeke. Nitkonema ništa protiv da se i to ispita, ali on ili je trebao podnijeti kao građanin tužbu, a ovako ispada da naređuje institucijama.

  • 02.06.2020.

    Oooo današnji dan započeo mi je malo bolje nego jučerašnji: danas sam ipak dobio neko pojašnjenje od gospodina Bačića...yesss!

  • Anarhosindikalist 01.06.2020.

    A gdje je jurišna trol-bojna ZO? Da im se nije što dogodilo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare