To je to što me zanima!

Plenković: 'Butković se sjajno poigrava s kršiteljem Ustava'

Osim što krši Ustav, potpuno se politički pogubio. Ta politička sabotaža i diverzija kojom je mislio podići potporu lijevim opcijama, nije upalila - kaže Plenković za Milanovića
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković družio se s građanima u Vukovaru, u sklopu predizbornih aktivnosti liste HDZ-a i partnera u V. izbornoj jedinici, po završetku je dao izjavu medijima i između ostalog komentirao predsjednika Zorana Milanovića.

TOMISLAV KLAUŠKI Govori se o krađi, poništenju, neustavnosti. A svi se pravimo da je ovo normalna kampanja

- Osim što krši Ustav, potpuno se politički pogubio. Ta politička sabotaža i diverzija kojom je mislio podići potporu lijevim opcijama, nije upalila. Ankete upućuju na uvjerljivu pobjedu HDZ-a. Izmišljati kvazikrizu koje nema i koju bi on kao s velikim vještinama treba rješavati, djeluju ljudima smiješno. Primitivizam, vulgarnost, difamacije… Čovjek je remetilački faktor na političkoj sceni, ne poštuje ni Ustav ni zakon, daje loš primjer. Zamislite da sam ja prije dvije i pol godine za suce Ustavnog suda u nekom predmetu rekao da su isluženi kuhinjski elementi i bukve. Kakva bi bila reakcija javnosti? - pitao je Plenković pa dodao kako pretpostavlja da bi bili zgroženi, piše N1.

SPOMINJU I HAJDUČKE ŠPILJE... Domovinski pokret isprozivao je Plenkovića i Milanovića: Tko je Master of Pupp(ov)ets i zašto...

- Butković se sjajno poigrava s kršiteljem Ustava - zaključio je.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • KARAM24h 11.04.2024.

    Današnjom Hrvatskom vladaju Špiljkovi “omladinci” i bivši rukovodioci SSOH Autor Mate Bašić -20. November 2019.6301 Knjigu Hrvoja Klasića o zloglasnom komunističkom aparatčiku Miki Špiljku financiralo je Ministarstvo znanosti. Osim ministrice znanosti, obrazovanja i sporta Blaženke Divjak i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković blisko je poslovno povezan s obitelji Špiljak, a sinu toga komunističkog moćnika Vanji Špiljku, omogućio je izgradnju luksuzne marine u Novom Vinodolskom. Znači, najmanje dva ministra iz Plenkovićeve Vlade izravno su uključena u udbašku hobotnicu kojoj je za cilj rehabilitirati ljude iz bivšeg komunističkog sustava.e moj narode. pih.

  • pacovikozecovi 11.04.2024.

    Reakcija javnosti na tvoje ministre uhvaćene u raznim aferama je sjajna, svi im i dalje dajemo potporu.

  • nec.1996 11.04.2024.

    koji si ti igrac krsi zakon pa prijavi ga ako krsi a ne svaki dan trla baba dan ti prode dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare