To je to što me zanima!

Plenković Butkoviću: 'Kad odete u ove kafiće gdje diskriminiraju Beroša i mene, zovite i župana'

Nakon što je na sjednici Vlade premijer Andrej Plenković nabrojao sve aktivnosti Vlade za razvoj Primorsko-goranske županije, obratio se i ministru Olegu Butkoviću
Vidi originalni članak

Nakon potresa koji se osjetio i u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice gdje su zasjedali članovi Vlade, na sjednici se primijetio još jedan zanimljiv trenutak. 

POGLEDAJTE VIDEO: Potres na sjednici Vlade 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premijer Andrej Plenković je prvo nabrojao razne projekte koja je Vlada dosad iznijela u Primorsko-goranskoj županiji, a onda se obratio ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću, inače Riječaninu. 

SJEDNICA VLADE 'Bude li situacija ovako dobra, ublažit ćemo mjere 1. ožujka, sa ili bez poticaja lokalnih stožera'

- Ovo govorim stoga da javnost ima na umu kolika je aktivnost Vlade za razvoj PGŽ, pa kad ministar Butković ode na kavu u ove kafiće u kojima se diskriminiraju članovi Vlade, naročito ministar Vili Beroš i ja, onda pozovite župana pa mu malo objasnite što sve Vlada radi, bit će to blagotvorno i korisno za sve - rekao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • suncice 22.02.2021.

    Znači plemeniti da ćete brzo otvoriti lokale čim šalješ Olija da ode tamo i da pozove nekoga sa sobom.Ne može stožer tamo neke županije otvarati lokale dok to ne reče HDZ i plameniti jer on je bog i batina i znalac svega i svačega.

  • stjepan berma 19.02.2021.

    Da puno su uradili za sve, što više nemamo svojih Banaka, Ine Plive, Elke,Tpk, Prvomajske,Kamenskog i ne znam koje su sve opljačkali ne mogu se sjetiti, ali i ovo je previše.

  • VladeHrga 19.02.2021.

    Ministre Butkoviću i premijeru jelo ovo vaša odluka da se od 1.03.2021.ukida noćni vlak Split-Zagreb jedina veza 4 županije,splitske,Šibensko-kninske,zadarske i ličko-senjske.jeli ovo početak kraja željeznice nakon 140 godina.za vas je HŽ samo Zagreb i okolica,pričate o velikim ulaganjima u HŽ kupovini novih vlakova,a ovaj pravac Dalmacije uništavate. Dođite po glasove sad za izbore vi i župani ovih 4 županije.dođite glasat ćemo sigurno za vas.Sram vas bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare