To je to što me zanima!

Plenković: Hrvatska i Zagreb nemaju vremena čekati, idemo što prije formirati Vladu i Sabor

Na pitanje hoće li ići u formiranje šire koalicije, Andrej Plenković je rekao 'vidjet ćemo'. Nastavio je kako su sada stvari poprilično jasne nakon ovakve podrške građana i rezultata izbora.
Vidi originalni članak

Razgovarali smo s ljudima s kojima smo surađivali u dosadašnjem mandatu. Iz razgovora proizlazi spremnost na nastavak suradnje, rekao je Andrej Plenković uoči sjednice Nacionalnog vijeća i Predsjedništva HDZ-a.

Komentirajući podršku manjinaca, HNS-a i Reformista rekao je da su to preliminarne konzultacije te da svi oni imaju svoje procedure i stranke i da ovo nije bio fiksni dogovor buduće parlamentarne većine. 

SKUPIO VEĆINU Ima dovoljno ruku: Reformisti, manjine i HNS uz Plenkovića

- U svakom slučaju 76 potpisa je zagarantirano - rekao je Plenković za N1.

Na pitanje hoće li ići u formiranje šire koalicije, kratko je rekao 'vidjet ćemo'. Nastavio je kako su sada stvari poprilično jasne nakon ovakve podrške građana i rezultata izbora.

- Hrvatska i Zagreb nemaju vremena čekati. Idemo što brže formirati Vladu i Sabor - rekao je Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 07.07.2020.

    tužan dan za RH tužan dan za sve. Žao mi je što to nitko ne vidi 20 godina pljačke na čelu sa "ocem domovine " čija je kći kupila stan u NY? bez provjere porijekla imovine to je temelj ove države i Hrvatstva i da znam ako ti ne paše odseli se.... klasičan odgovor RH

  • bitanga 07.07.2020.

    sad samo da nekog cujem da mu je loše u državi...kako treba ić u Njemačku,Irsku...imali smo priliku ali ne bolje je bilo sjedit doma pod klimom..

  • Panac 07.07.2020.

    Izbori u Hrv moraju biti obaveza !!! Tko nema opravdani razlog ( npr bolest ), neka plati .... a to se može organizirati elektonskim glasanjem ( zahtjev za e-propusnicu sam popunio za 2 min ) Ako postoji netko tko nema pristup internetu u 21 st . ... organizirati biračka mjesta ( npr mjesne zajednice ), gdje će dobiti pomoć. Na ovaj način će se napokon znati pravi broj ljudj sa pravom glasa ( da ne glasaju mrtvi ) btw HDZ ima vlast sa 20% glasova !!?? izbore ispod izlaznosti 50% treba proglasiti nevažečim

Komentiraj...
Vidi sve komentare