To je to što me zanima!

'Plenković i Vlada krivi su za pesimizam koji se širi zemljom'

Hrvatski premijer Andrej Plenković ocijenio je u srijedu u Münchenu da ozračje pesimizma koje se stvara u zemlji nije dobro, a posebice je neodgovorno prema mladim generacijama.
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Andrej Plenković iz Bavarske komentirao atmosferu pesimizma koja je zavladala Hrvatskom, rekavši kako je "oddgovornost na svima, uključujući i medije", na svom službenom Facebook profilu oglasio se i Davor Bernardić.

PLENKOVIĆ: Pesimizam nije dobar za mlade u Hrvatskoj, to je neodgovorno'

- Sramotno je i krajnje licemjerno da predsjednik Vlade optužuje medije za širenje pesimizma. Za pesimizam koji se širi Hrvatskom kao epidemija kriv je upravo on i njegova Vlada. Neka konačno preuzme političku odgovornost i prizna da ova nesposobna Vlada s njim na čelu ne može provesti reforme i osigurati bolji život građana te zaustaviti njihov egzodus. SDP je spreman preuzeti po treći puta odgovornost za Hrvatsku i vratiti nadu građanima u bolje sutra. Izbori sada i odmah! - napisao je šef SDP-a.

  

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ramokatolik 07.06.2018.

    Bero idi u kućicu

  • 06.06.2018.

    Bero ti si hdzov najveći plus uz tebe oni nemoraju ništa raditi ti im sa svojim lupetanjem u prazno pomažeš više nego itko drugi

  • iskra21 06.06.2018.

    Točno, a ti si kriv što sdp nema nikakv rejting, program ni viziju. Budi čovjek i priznaj da jednostavno nisi za politiku i odi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare