To je to što me zanima!

'Plenković je odličan kandidat, očekuje se ostavka Karamarka'

Ivan Domagoj Milošević kazao je kako ne zna što će Tomislav Karamarko učiniti u utorak, ali naglasio kako je dominantan stav da se očekuje ostavka stranačkog šefa
Vidi originalni članak

Glavni tajnik HDZ-a Ivan Domagoj Milošević u razgovoru za Dnevnik Nove TV kazao je kako ne zna što će Tomislav Karamarko učiniti u utorak, ali naglasio kako je dominantan stav da se očekuje ostavka stranačkog šefa. 

- HDZ se sutra mora početi spremati za izbore. Vjerujemo da će u prvoj polovici rujna biti izbori. HDZ će naučen lekcijom od prošle godine ovaj puta, ja sam siguran, pokazati najbolji tim, najbolji program i ići ćemo po pobjedu - rekao je Milošević. 

Komentirao je i Andreja Plenkovića kao mogućeg šefa HDZ-a te rekao kako je on sigurno među nekoliko odličnih kandidata. 

- Plenković sigurno jest među nekoliko odličnih kandidata, jer ne biramo samo novog predsjednika neko protumandatara Zoranu Milanoviću - poručio je Milošević i dodao kako nije okrenuo leđa Tomislavu Karamarku. 

- Ne, uopće nisam okrenuo leđa. Dapače, kad nitko nije htio prije dva tjedna, ili ih se malo usudilo upustiti u avanturu, preuzeti funkciju glavnog tajnika, ja sam podmetnuo svoja leđa - kaže. Rekao je i kako on osobno nema ambicija biti predsjednikom stranke. 

- Ja sam glavni tajnik HDZ-a i dat ću sve od sebe kao i protekla dva tjedna da sačuvamo zajedništvo da izaberemo najboljeg - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • bajica1009 21.06.2016.

    Netreba vas nitko poticati sami jedete svoja g.... pa onda vam drugi nešto radi, koje najniže ljudske osobine isplivavaju iz ovih Domoljuba ovih dana ali to je tako kad su izgubili neke bitne gene koji određuju ljepše strane ljudskog bića.

  • PRAVILO BROJ 8 21.06.2016.

    ovaj radi brze od ventilatora

  • beowulf1 21.06.2016.

    HDZ danas vode lešinari, pa tako ovaj "poduzetnik", vlasnik dvadeset stanova i petnaest garaža može pričati što hoće! Ovo danas je sramota koja nema veze sa ostavštinom dr. Tuđmana. Samo Plenković koji je odmjeren i kulturan može voditi stranku. Svi ostali su lešinari!

Komentiraj...
Vidi sve komentare