To je to što me zanima!

'Plenković je podigao sumnju u korupciju na neviđenu razinu'

Orešković je za N1 komentirala i svoju raniju ulogu u Povjerenstvu i rekla kako o političarima protiv kojih su se vodili postupci ne zna ništa više od onog što je dostupno svim građanima
Vidi originalni članak

Onog trenutka kada postanemo društvo u kojem će netko zbog utvrđenog sukoba interesa podnijeti ostavku ili će ga premijer smijeniti, bit ćemo jedno demokratsko društvo, rekla je Dalija Oreškoviću u Pressingu N1. 

DALIJA OREŠKOVIĆ: 'Zagrebački Manhattan je tek nastavak Bandićeve kampanje'

Šefica START-a je na pitanje o o stigmi oko sukoba interesa u Hrvatskoj rekla da je problem taj što nemamo smjenu vlasti jer je pola Vlade u sukobu, već problem što je Andrej Plenković došao na vlast i klijentelizam i sumnju u korupciju podigao na nikad viđenu razinu. 

BEZ DOGOVORA Propao je plan za predizbornu koaliciju Pametnog i START-a?

Orešković je komentirala i svoju raniju ulogu u Povjerenstvu i rekla kako o političarima protiv kojih su se vodili postupci ne zna ništa više od onog što je dostupno svim građanima. 

- Naučila sam što ne valja u samom sustavu, zašto je neučinkovit i zašto ne možemo riješiti problem korupcije - rekla je Orešković.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Damir0088 02.04.2019.

    Sve je dobro rekla i nadam se da ce dobro proci na izborima .

  • 02.04.2019.

    Ta dolazi iz odvjetništva zašto bi joj vjerovala jer se takvi ne brinu za malog čovjeka nego za svoje uhljebljenje

  • TORNADO1 02.04.2019.

    Vjerojatno je g. Dalija naučila što u sustavu ne valja iz postupaka SUKOBA INTERESA koje je vodila, protiv većine HDZ-ovaca. A čudi me jedino njena dilema o visokom pragu tolerancije na kriminal i sukob interesa, koje je uveo g. Plenković. Pa draga g. Dalija, kada bi g. Plenković, prag tolerancije za kriminal i korupciju, te sukob interesa SMANJIO, što se neće dogodizi ni u budućnosti: Morao bi cijeli HDZ/ADZ izbaciti sa funkcija i iz sabora, uključujući i sebe. Sabor bi mu morali voditi šankerice i vratari a on to ne moze kao EU- ropejajac izdržati - toliko osipanje "vrijednih" kadrova HDZ/ADZ. P.S. doduše, vratio se g. Kutle u HR, moga bi ga ponovno " inkorporirati" u HDZ/ADZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare