To je to što me zanima!

Plenković na čelu povjerenstva, Divjak i Bedeković suvoditeljice

Što će biti s Dijanom Vican još uvijek nije poznato. HDZ i HNS trebali bi u nadolazećem tjednu održati još jedan sastanak na kojem će dogovoriti završne detalje...
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković bit će predsjednik, a ministrica obrazovanja Blaženka Divjak i HDZ-ova Vesna Bedeković suvoditeljice Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja. Dogovor je to koalicijskih partnera HDZ-a i HNS-a, koji je za N1 potvrdio Milorad Batinić.

Što će biti s Dijanom Vican još uvijek nije poznato.

HDZ i HNS trebali bi uskoro održati još jedan sastanak na kojem će dogovoriti završne detalje.

- Prema Strategiji obrazovanja predsjednik Vlade rukovodi Posebnim stručnim povjerenstvom i dogovoreno je da supredsjedateljice ili suvoditeljice budu ministrica Blaženka Divjak i predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesna Bedeković (HDZ), rekao je Batinić za N1.

Dogovor je postignut na zajedničkom koalicijskom sastanku HDZ-a i HNS-a ovog tjedna.

- Vjerujem da će predsjednik Vlade to objaviti javnosti po isteku mandata ovog Povjerenstva. Čekamo da se sporazum potpiše i nakon toga će biti objavljen. Sastanak smo održali ovog tjedna i očekujemo da se uskoro obznani i realizira.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • POTPEC 11.09.2017.

    Pod hitno moramo ukinuti vladu, sabor i sva povjerenstva. Sa ovako sposobnim premijerom to nam ništa ne triba, a zauzvrat koliko će država UŠTEDIT bez njih.

  • 11.09.2017.

    ''Naš'' Plenki je Katica za sve.

  • purgerica prva 10.09.2017.

    Idemo dalje, vrijeme curi, biti će i ovo još samo jedna vlast - u prolasku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare