To je to što me zanima!

Plenković na Plitvicama pozirao uz ženu koja nosi ZDS na maski

Uz Plenkovića i Tomu Medveda bila je i žena koja je nosila spornu zaštitnu masku. S jedne strane bio je HOS-ov grb i natpis 'Za dom spremni', a na drugom dijelu maske piše pak Znamo Da nekima Smeta
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković na Plitvicama je danas bio na obilježavanju 30. godišnjice pogibije Josipa Jovića, u odvojenom protokolu od predsjednika Milanovića, što je bio još jedan povod za novi obračun među njima koji je uslijedio poslijepodne.

Tijekom polaganja vijenaca, uz Plenkovića i ministre bili su razni uzvanici koji su se nakon polaganja vijenaca fotografirali s premijerom, a na jednoj od fotografija koje je snimila fotoreporterka Pixsella, uz Plenkovića i Tomu Medveda je i žena koja je nosila spornu zaštitnu masku. S jedne strane bio je HOS-ov grb i natpis 'Za dom spremni', a na drugom dijelu maske piše pak Znamo Da nekima Smeta. Inače, takva maska se prodaje na raznim web stranicama.

ŠAMARANJE PRIOPĆENJIMA Milanović tvrdi: Plenković laže o polaganju vijenca i protokolu

Upravo je zbog natpisa 'Za dom spremni' Milanović u siječnju otišao sa obljetnice akcije Maslenica, nakon što su uočili da su među sudionicima i oni sa spornim natpisima. Isto je napravio i lani na obljetnici akcije Bljesak.

No, danas su Milanović i Plenković imali odvojene protokole.

Idi na 24sata

Komentari 1394

  • ma ja 20.04.2021.

    Majko moja komentara.....fuj.....dok se ona borila 90-ih i kupila golim rukama dijelove svojih stradalih kolega vise od pola vas nazovi "velikih i cistokrvnih Hrvata"se krilo po podrumima,Evropi ili cak nije bilo ni rodeno.I sad ste se nasli komentirati ko je i sta je,za glupe i neobrazovane pojedince je ZENA-MAJKA-KRALJICA.I za neinformirane ne nije clan HDZ-a.Draga A.... znamo se dugo mada se ne slazemo po pitanju sporne ideologije,samo nastavi tako dalje i vjeruj i zivi za svoje ideale.Bog i Hrvati.

  • 07.04.2021.

    Zašto sporna maska, bolje štiti od virusa i...., nego kinesko smeće.

  • PeroKoji? 01.04.2021.

    ne kužim, kak sporna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare