Obavijesti

News

Komentari 1394

Plenković na Plitvicama pozirao uz ženu koja nosi ZDS na maski

Plenković na Plitvicama pozirao uz ženu koja nosi ZDS na maski

Uz Plenkovića i Tomu Medveda bila je i žena koja je nosila spornu zaštitnu masku. S jedne strane bio je HOS-ov grb i natpis 'Za dom spremni', a na drugom dijelu maske piše pak Znamo Da nekima Smeta

Premijer Andrej Plenković na Plitvicama je danas bio na obilježavanju 30. godišnjice pogibije Josipa Jovića, u odvojenom protokolu od predsjednika Milanovića, što je bio još jedan povod za novi obračun među njima koji je uslijedio poslijepodne.

Tijekom polaganja vijenaca, uz Plenkovića i ministre bili su razni uzvanici koji su se nakon polaganja vijenaca fotografirali s premijerom, a na jednoj od fotografija koje je snimila fotoreporterka Pixsella, uz Plenkovića i Tomu Medveda je i žena koja je nosila spornu zaštitnu masku. S jedne strane bio je HOS-ov grb i natpis 'Za dom spremni', a na drugom dijelu maske piše pak Znamo Da nekima Smeta. Inače, takva maska se prodaje na raznim web stranicama.

Milanović tvrdi: Plenković laže o polaganju vijenca i protokolu
Milanović tvrdi: Plenković laže o polaganju vijenca i protokolu

Upravo je zbog natpisa 'Za dom spremni' Milanović u siječnju otišao sa obljetnice akcije Maslenica, nakon što su uočili da su među sudionicima i oni sa spornim natpisima. Isto je napravio i lani na obljetnici akcije Bljesak.

No, danas su Milanović i Plenković imali odvojene protokole.