To je to što me zanima!

Plenković o svojoj zastupnici: 'Majda je pogriješila u žaru replika, molim je da se ispriča'

Tijekom aktualca je HDZ-ova zastupnica skočila na noge i "udarila" zastupnicu Katarinu Peović na privatnoj razini izvlačeći joj događaje iz privatnog života optuživši je još i za rusoljublje i srboljublje
Vidi originalni članak

Oporba već tradicionalno postavlja pitanje meni, ovaj puta 17 od 19 pitanja, to je neka njihova valjda strategija, a ako ovako nastave mi ćemo biti na 30 posto, a oni će biti na puno, puno manje, fragmentirani i razmrvljeni, poprilično bezidejni, ocijenio je premijer Andrej Plenković nakon saborskog aktualca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Majde Burić o Katarini Peović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A njegova taktika danas bila je na svako pitanje iz oporbe spočitnuti im što nisu podržali vojnu misiju pomoći Ukrajini glede obuke ukrajinskih vojnika i nazvati ih putinofilima.

'Majda je pogriješila, molim ju da se ispriča zastupnici Peović, to je bilo u žaru replika'

Tako je u jednom trenutku došlo do žestokih uvreda između vladajućih i zastupnice Radničke fronte Katarine Peović, a sramotan ispad je imala njegova zastupnica Majda Burić koja je zastupnici s druge strane sabornice poručila da stalno pokazuje rusoljubno pa možda čak i srboljubno srce, ali je udarila verbalno na nju i na razini privatne sfere. Novinari su pitali premijera kao njezina šefa smatra li da je Burić pretjerala.

SRAMOTAN ISTUP U SABORU HDZ-ovka na Peović: Ti koja imaš srboljubno i rusoljubno srce, lažeš i tučeš partnera

- Je, pogriješila je. Ja znam Majdu dobro, ona je učinila grešku, molim da se ispriča. To nije nikakav stav niti nje osobno niti HDZ-a i mislim da je u nekakvom u žaru replika jednostavno to bio potez više, koji nije primjeren i za koji smatram da nije bio s nikakvom zlom namjerom - kazao je Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mily 17.01.2023.

    al ga boli što je unaprijed dobio čestitku od zelenog, a nije mu prošla obuka Ukrajinaca :)

  • mily 17.01.2023.

    jel to ona što kaže da je odgojena da cijeni poštenje, a jedina stranka u kojoj vlada poštenje je hdz?

  • Poštenjak111 17.01.2023.

    Teško se suzdržati a da ne bubneš ovu peovičku koja podržava zločine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare