To je to što me zanima!

Plenković o Vladi: Nisu ispunili očekivanja, želimo promjene

Kukuriku koalicija nije ispunila očekivanja. Mi želimo promjene - rekao je HDZ-ovac Andrej Plenković na predizbornom skupu u Požegi. Uvjeren je u pobjedu HDZ-a
Vidi originalni članak

Svaki novi dan ove vlasti je jedan dan manje za hrvatski razvoj. Kukuriku koalicija nije ispunila očekivanja. Mi želimo promjene - rekao je HDZ-ovac Andrej Plenković na predizbornom skupu u Požegi. Dodao je kako je uvjeren da će HDZ pobijediti na izborima za EU parlament 25. svibnja. 

Osvrnuo se i na ostavku bivše ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec

Niz je afera u ovoj Vladi. Ova posljednja pokazuje njihovu kompletnu dezorijentiranost, loše funkcioniranje i slab dijalog s partnerima – rekao je zastupnik u EU parlamentu. Obećao je zalagati se za napredak poljoprivrede i hrvatskog sela. 

– Dogovorena su 323 milijuna eura za izravna plaćanja. Oni moraju rasteretiti proračun i omogućiti subvencije – izjavio je Plenković. Društvo u Požegi pravile su mu kolegice s liste Ivana Miletić i Željana Zovko. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • info_hr 03.05.2014.

    Trebaju promjene i to velike , samo tko ce ih donjet , kad vidim tko vodi drzavu muka mi je a kad vidit tko spominje promjene onda mi se jos i zaplace!

  • TeoRibić 03.05.2014.

    Svakim danom smo sve jadniji..ostavite se ovog posla..vidite da ne znate..

  • liliana 03.05.2014.

    Plenkovića za premijera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare