To je to što me zanima!

Plenković: Obveza Hrvatske je borba protiv antisemitizma

Podsjetio je kako je obveza Hrvatske, osobito u kontekstu predsjedanja Međunarodnim savezom za sjećanje na holokaust u 2023. godini, ustrajati u borbi protiv govora mržnje, antisemitizma i iskrivljavanja istine
Vidi originalni članak

U povodu Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta, premijer Andrej Plenković istaknuo je u petak da je obveza Hrvatske, koja predsjeda Međunarodnim savezom za sjećanje na holokaust, borba protiv govora mržnje, antisemitizma i iskrivljavanja istine o Holokaustu.

DOŠLA DRŽAVNA IZASLANSTVA Položeni vijenci na Mirogoju povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta

"Prisjećamo se žrtava Holokausta čiji su životi oduzeti uime ideologije koja je ostavila duboku ranu na tlu Europe", napisao je Plenković na Twitteru.

Podsjetio je kako je obveza Hrvatske, osobito u kontekstu predsjedanja Međunarodnim savezom za sjećanje na holokaust u 2023. godini, ustrajati u borbi protiv govora mržnje, antisemitizma i iskrivljavanja istine o Holokaustu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 27.01.2023.

    Primite se konačno realnosti i barem pokušajte napraviti pomak prema uređenom društvu.

  • pocetnik 27.01.2023.

    majstore, od kada ti poceo uvazavati oporbene stranke..dovede ti onu bjeloruskinju u hrvatsku, a svoju oporbu pljujes..slavis i spominjes sto je svabo napravio zidovima, a ne pitas srbe gdje su nase zrtve od prije 30 godina..

  • roflmao333 27.01.2023.

    e a tko su onda "semiti" u našem društvu protiv kojih ti "antisemiti" imaju nešto? kada bi to znali onda bi sigurno imali širu sliku o tome što je konkretno na stvari i možda se ne bi smatralo da ovaj ovaj trkelja samo da bi nabacivao ovakve fraze...u životu koliko znam nisam susreo ni jednog "semitu" (ili mi barem nije rekao da je on taj "semita"), a bogami nisam ni jednog antisemitu, isto tako, mislim ,kad bi nam ovaj barem "razjasnio" o čemu se radi, jer svake godine se čini da ponavlja ko papagaj isto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare