To je to što me zanima!

Plenković oštro na Milanovića: 'Sve što je rekao o meni je laž'

Čovjek od 2016. iznosi neistine, laži koje onda preuzimaju pojedini akteri na krajnoj desnici i zagađuju medijsko internetski okoliš - rekao je Plenković nakon Predsjedništva HDZ-a
Vidi originalni članak

Nakon sastanka Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, Andrej Plenković je komentirao izjave Davora Bernardića, koji je rekao da je glas za Kolindu Grabar Kitarović i glas za korupciju. Rekao je kako Bernardić laže kao i njegov kandidat. 

- Ovakva teza je nešto što on stalno govori zadnjih nekoliko godina u Hrvatskom saboru, perpetuira tezu koja ne stoji, ovo je Vlada HDZ-a kojom predsjedam, koja u cijelosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela, koja borbu protiv korupcije vode samostalno, profesionalno bez upliva i utjecaja bilo koje političke razine vlasti - rekao je Plenković, piše N1

TOMISLAV KLAUŠKI Što je zajedništvo? Ono kad se Kolindu spašava od nje same...

Dodao je kako su donijeli zakon o zviždačima, antikorupcijske planove koji se dobro realiziraju te da je izvješće Ministarstva pravosuđa da je 83 posto mjera provedeno.

- Donesen je i plan borbe protiv korupcije na razini društava u državnom vlasništvu, prema tome naša privrženost borbi protiv korupcije je jasna da ne može biti jasnija - rekao je.

Na pitanje o fotomontaži Zorana Milanovića sa tri prsta rekao je da bi volio da ga se pita koliko je fotomontaža vidio na svoj račun posljednjih godina. 

- Negativna kampanja koju doživljavam proteklih nekoliko godina, pa uključujući i same laži kandidata SDP-a na izborima, dakle kontinuirano, sad ću biti sasvim precizan. Čovjek od 2016. iznosi neistine, laži koje onda preuzimaju pojedini akteri na krajnoj desnici i zagađuju medijsko internetski okoliš - rekao je Plenković i na pitanje da navede primjer rekao da je laž sve što je o njemu izgovorio. 

KOLIKO SU POTROŠILI? Kolinda potrošila tri i pol puta više u kampanji od Milanovića

- Čovjek laže, vrlo je važno imati na umu da netko tko pretendira biti predsjednik države u stanju izgovoriti takvu laž, da bi učinio što, poslao poruku biračima krajnje desnice da u prvom krugu ne glasaju za Kolindu Grabar-Kitarović jer je ona kandidatkinja HDZ-a i drugih stranaka koje su iza nje nego da daju glas nekome drugome, to je ta vrsta laži, manipulacije koju plasira i kroz svoje ljude u medijima, da budem sasvim precizan oko toga - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • ursuss 03.01.2020.

    čim se ovaj anemični "pere" i opravdava- znači da je usran...ko mala beba....

  • 30.12.2019.

    anemičnu manipulator da li je milanović ika nasrnuo šakama u saboru!!!!

  • kung fu panda 30.12.2019.

    Izgleda da je panika u HDZ-u puca se iz svih oružja šteta samo što pucaju sami sebi u nogu na početku trke

Komentiraj...
Vidi sve komentare