To je to što me zanima!

Plenkovićev supertjedan: Kako je neutralizirao Anušića i fokus se maknuo s Obuljen i Geodezije

NOVI EXPRESS Mogao bi čak Plenković preko ministra Anušića zakrpati porušene mostove prema Zoranu Milanoviću, koji je s osječko-baranjskim županom dijelio prijezir prema Banožiću, piše Tomislav Klauški
Vidi originalni članak

Svojim pretjecanjem po magli i frontalnim sudarom sa smrtnom posljedicom, Mario Banožić pomogao je premijeru Andreju Plenkoviću u barem tri aspekta: napokon je dobio priliku razriješiti kontroverznog ministra obrane, neutralizirao je kritičnog župana i stranačkog suparnika Ivana Anušića te s naslovnica barem nakratko maknuo aferu svoje ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • mmm11 17.11.2023.

    Potpuno krivi zaključak. Plenković je bio prisiljen postaviti Anušića koji će raditi što ga je volja, ojačati svoj utjecaj i dobro surađivati s Milanovićem.O katastrofi koju je napravio s branjenjem Banožića koji je na kraju ubio čovjeka da ne pričam. Brod mu pušta na sve strane.

  • Luna777 17.11.2023.

    Samo ću kazati, građani izađite na izbore, sve je u vašim rukama. Ovakvo jednoumlje, kriminal i korupciju stranke na vlasti treba sankcionirati, eutanizirati, da se nikad više ne vrate na vlast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare