To je to što me zanima!

Plesala je s Putinom: Preselila u Francusku, a sad dala i otkaz u odboru ruskog naftnog diva

Kneissl pažnju javnosti je dobila prije četiri godine kad joj je gost na vjenčanju bio i ruski predsjednik Vladimir Putin
Vidi originalni članak

Bivša austrijska ministrica vanjskih poslova Karin Kneissl dala je ostavku na mjesto u upravnom odboru ruskog naftnog diva Rosnefta.

Njezina ostavka dolazi nakon što je Rosneft u petak objavio da njemački bivši kancelar Gerhard Schroeder napušta upravu nakon pet godina, dan nakon što mu je Njemačka oduzela službene pogodnosti zbog povezanosti s Rusijom, javlja The Moscow Times.

Rosneft je u priopćenju zahvalio Kneissl na njezinom radu tijekom "složene" međunarodne situacije, rekavši da računa na buduću suradnju s njom kao stručnjakinjom.

Kneissl pažnju javnosti je dobila prije četiri godine kad se udala za poduzetnika Wolfganga Meilingera, a gost na njihovom vjenčanju bio je i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Tada je Kneissl odjevena u narodnoj nošnji uz pjesmu zaplesala s Putinom, prenose Novice.

'Nisam dobrovoljno otišla, morala sam pobjeći'

No, u travnju se bivša ministrica požalila se da su joj život uništili dobri odnosi s Putinom.  Za njemački RTL istaknula je da se smatra političkom izbjeglicom jer je zbog veze s ruskim predsjednikom morala napustiti Austriju. 

PRESELILA U FRANCUSKU Plesala je s Putinom: Život mi je uništen, morala sam pobjeći...

- Nisam dobrovoljno otišla, morala sam pobjeći - govorila je u travnju. 

Podsjetimo, preselila se u Francusku jer u Austriji je nitko nije htio zaposliti. No, naglasila je kako ne želi što je pozvala Putina na vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 23.05.2022.

    Paaaaa..i vrijeme je bilo🤨🙄🤦🏼‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare