To je to što me zanima!

Pliva zatvara pogon u Brnu zbog integracije s Tevom

Pliva je postigla dogovor oko prodaje poslovnog segmenta dijagnostike Pliva - Lacheme te o zatvaranju drugih proizvodnih aktivnosti u Brnu
Vidi originalni članak

U sklopu integracije s Tevom, Pliva je postigla dogovor o prodaji poslovnog segmenta dijagnostike Pliva-Lacheme te zatvaranju drugih proizvodnih aktivnosti u češkom Brnu krajem 2009. godine, objavili su na Zagrebačkoj burzi.
- Odluka o restrukturiranju poslovanja Pliva -Lacheme i razmatranju mogućih opcija za tu lokaciju, uključujući i prodaju ili zatvaranje postrojenja, donijeta je radi povećanja ukupne učinkovitosti i profitabilnosti Plivinog poslovanja te fokusiranja na matično poslovanje - stoji u obavijesti. Pronašli su strateškog partnera za poslovni segment dijagnostike, a druge proizvodne aktivnosti bit će obustavljene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • danalena 21.09.2009.

    @drug Tito: to je kad nemaju nista na prodaju od onog sto se poslije Tita napravilo, jer jednostavno nije se nista ni napravilo ! ! !

  • drug Tito_1 21.09.2009.

    Rasprodaja hrvatskog nacionalnog bogatstva koju su generacije stvarale ravno je veleizdaji i najvećoj mogućoj kazni za to zlodjelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare