To je to što me zanima!

Slovenci tražili djevojku dana 24sata: 'Ova cura nije naša!'

Nakon što je 24sata u rubrici 'Djevojka dana' objavio sliku razgolićene djevojke ispod koje je pisalo: Profesorica (27) - Jesenice, slovenski novinari traže fatalnu ljepoticu
Vidi originalni članak

Slovenski gradić poznat po željezu i željezari odjednom je počelo tresti nešto nalik na zlatnu groznicu. Fotografija razgolićene učiteljice glazbe, fatalne Kaje (27) iz Jesenica, koja je objavljena u rubrici Djevojka dana u 24sata, natjerala je novinare Slovenskih novica na dramatičnu potjeru za mladom nekonvencionalnom učiteljicom sklonom perfekciji. Kaja je, prema novinskoj legendi, glazbena pedagoginja koja ide tako daleko da “šmrkavce u pubertetu”, koji briljantno ne otpjevaju zadane pjesmice, bez okolišanja šalje na popravni. Najvažniji kamen kušnje je izvedba legendarne uspješnice: “Moj očka ma, konjička dva, oba sta lepa, lepa šimelna. Hojladrija, drija, drija, drija, drom, hojladrija, drija, drija da... ”.

Novinar Novica krenuo je tragom našeg članka u jednu od dvije gradske škole u Jesenicama. Ravnateljica odgojno obrazovne ustanove se - vidjevši fotografije obnažene Kaje - u očaju uhvatila za glavu.

- To nije istina! - rekla je ravnateljica Lidija Dornig i odmah dodala: “Naša učiteljica glazbenog starija je barem deset godina i ima kratku kosu. Uopće tako ne izgleda, a uz to je na porodiljnom! Ni njezina zamjena nema veze s ovom... A trenutačno glazbu u školi podučava tridesetogodišnjak”. 

U drugoj školi direktor Starc Vidmar tvrdi kako nikad nije vidio tu djelatnicu. Razgolićena Kaja, fotografirana u tipičnom gorenjskom ambijentu - u pozadini se vide palme i more - nastavlja tako golicati maštu naših susjeda. 

Skandal je zaintrigirao i najutjecajniji slovenski list Delo, a navodno se o svemu raspravljalo na hitnoj sjednici Odbora za nacionalna pitanja slovenske Vlade. Novi premijer Janez Janša tako se već na početku mandata suočio s diplomatskim vrućim krumpirom.

Afera “Kajagate” odmah je osvježila sjećanje na skandal s razgolićenim fotografijama raspojasane učiteljice iz Tržiča 2005. A lani se u Šentvidu učenik dokopao razgolićenih fotografija učiteljice od koje je, ucjenjujući je objavom slobodnijih sličica, tražio pitanja za testove.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • forrest gump_1 29.02.2012.

    Pa ti Slovenci su totalno ludi . Zar ima netko na ovom svjetu da vjeruje u članke koje se objave u 24 sata . Pola je izmišljeno , a polovicu koja je istinita novinari opišu na taj način da i ona izgleda kao izmišljen slučaj .

  • dinamo volim ja 25.02.2012.

    kad padne noć ja ću doći izjebaću je da i ispadnu oći ;)

  • lolaaaaaaaaaa 24.02.2012.

    e da su sve profesorice takve učenici nebi nikad izostajali iz škole

Komentiraj...
Vidi sve komentare