To je to što me zanima!

Najavio pokolj: Pobio šestero kolegica, bio je ljut na djevojke

Elliot Rodger (22) je na Sveučilištu u Santa Barbari pobio šestero studenata. Ubila ga je policija. Rodger se na društvenim mrežama žalio kako ga djevojke ne žele
Vidi originalni članak

Bok, ja sam Elliot Rodger i sutra ću vam se osvetiti. Imam 22 godine i djevac sam. Savršen sam muškarac, a djevojke me nisu željele. Zašto? Ne znam. Ali, pobit ću vas sve do jedne.

To je mladi Elliot, sjedeći u svojem luksuznom BMW-u, u šestominutnom izlaganju rekao u videu koji je u četvrtak postavio na Youtube.

Dan kasnije, vozio se kampusom sveučilišta u Santa Barbari u Kaliforniji i kroz prozor BMW-a poluautomatskim oružjem nasumično ubio šestero kolegica i kolega i ozlijedio još sedmero.

Ubrzo su ga sustigli policajci, a jedan od njih ga je upucao u glavu i ubio ga na mjestu.

- Čuli su se samo krici i pucnjevi. Prestrašno, nadam se da su svi dobro. Izgledalo je kao u filmovima - rekao je jedan svjedok.

Rodger se na društvenim mrežama stalno žalio kako ga djevojke ne žele i da ga smatraju inferiornim u odnosu na druge dečke s fakulteta.

- Pokazat ću vam da sam superioran - poručio je u šokantnom videu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • AntonTrdić 26.05.2014.

    kretenizam i idiotizam na djelu, autohtono američko

  • igork0 26.05.2014.

    Covjek najavi pokolj a oni nista ne rade. Jebes taku usranu drzavu

  • GoranRoger 26.05.2014.

    Na stranu to što je dečko takav kakav je - vidi se zašto ga nisu htjele. Ali u našu obranu, dame, kad smo toliko dugo bez seksualnog čina, znamo činiti lude stvari, neki luđe poput ovog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare