To je to što me zanima!

Pobjesnila je i izbola taksista nožem jer se nije htio seksati

Rumunjska: Žena za koju kažu kako jako nalikuje glumici Angelini Jolie zamolila je taksista da joj odnese torbe u stan. Ondje mu je prijetila nožem da skine odjeću
Vidi originalni članak

Nicolae Stan, taksist iz Rumunjske, policiji je kazao kako ga je Luminita Perijoc (30) izbola nožem nakon što je odbio zadovoljiti ju treći put zaredom. Žena za koju kažu kako jako nalikuje glumici Angelini Jolie taksista je zamolila da joj pomogne odnijeti torbe u stan, a nakon što su ondje stigli od njega je zahtijevala da se seksa s njom, tvrdi muškarac.

Nakon što je to odbio žena je izvadila nož te ga je prisilila da skine odjeću sa sebe. Policija je istragom utvrdila kako se Perijoc tako ponašala zbog lijekova koje trenutačno uzima, a taksist se požalio kako mu se kolege izruguju jer se nije htio seksati sa ženom koja nalikuje zvijezdi Hollywooda, javlja Daily Mail

- Ovo je sve grozno, svi mi se izruguju. Nitko ne razumije kako sam je mogao odbiti, ali isto tako nitko i ne shvaća kako je to naći se u situaciji da žena s nožem u rukama vrišti na tebe - ispričao je Stan. Dodaje kako smatra da ga je žena napala jer nije navikla na odbijanje od muškaraca. Kaže kako se na kraju seksao s njom jer je morao, a kako ona nije bila zadovoljna izbola ga je nožem. Policija je potvrdila kako su muškarca prevezli u bolnicu s nekoliko ubodnih rana.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Galeb i ja 30.08.2012.

    Nasto lici nije niti cudo da na takav nacin mora doci do sexa.

  • eno37 30.08.2012.

    Ženska ima 100% borderline sindrom uz disocijalni poremećaj ličnosti. Nije nimalo smijšno za nju, a ni za okolinu.

  • VirtuOz_1 30.08.2012.

    Jaaaako tanka prica koja ne drzi vodu... Da mi ludakinja izvadi noz,otisao bi kroz ista vrata kroz koja sam i usao... I jos je frajer navodno bubao,a nije htio... Erekciju je dobio pomocu trikova i magije ili si je zavezao stapic od sladoleda,pa da mu stoji... Ovo je scenarij za americki film :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare