To je to što me zanima!

Počela je isplata dividendi iz Fonda hrvatskih branitelja

Dividenda će se isplaćivati u poslovnicama FINA-e uz predočenje osobne iskaznice i potvrde o OIB-u vlasnika udjela. Za isplatu dividendi namijenjeno je 44,35 mil. kuna
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je počela isplata dividende za 2011. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, javlja HRT

Za 2011. godinu za isplatu dividende namijenjeno je 44,35 milijuna kuna, a dividenda po jednom udjelu je 20,38 kuna. Dividenda će se isplaćivati u poslovnicama FINA-e uz predočenje osobne iskaznice i potvrde o OIB-u vlasnika udjela. 

Pravo na isplatu dividendi imaju branitelji koji posjeduju udjele u Fondu HB, kao i oni koji su do 25. ožujka 2012. ili kasnije podnijeli zahtjev za prodaju udjela. 


Idi na 24sata

Komentari 7

  • muhlo 28.05.2012.

    Oni koji su bili U DJELU OS koji se bavio papirima (novčanice, krivotvorene prometne, carinske isprave, liste donatora, zapovijedi o promaknuću i sl) imaju više UDJELA. Tko je bio na prvoj crti je više uživao, imao je besplatan smještaj, survival izlete, gostovanja stranih performera, adrenalinske vikende, pirsinge, arrmy look i slićne beneficije, organizirane dirljive ispraćaje s motanjima zastave, počasnim plotunom i na koncu, ne zaboravimo PTSP koji ti omogućava da ti i supruga promisli prije nego što se izdere na tebe kad dođeš nikakav u nikakvo doba kući..E, a toga na papirima nije bilo! Vidiš da su prikraćeni! Zato imaju udjele! ....samo kad naš PTSP okrene zupčanik prebrzo, pa preskoči, kud će ovi s papira? Ja znam..

  • nikename 28.05.2012.

    gdje se moze vidjet koliko mozes dobit novaca ako ides podici??

  • zenga2 28.05.2012.

    E jebo majku novaca ko blata , dobit ću 250,06 kn , a 1991 g metak za kalašnjikov bio 1 DM komad. Mi dobijemo 30 kom, jedan okvir i još se kaže da nema više i da štedimo, a onda dođe tip i nudi po 1 DM komad.I sada dobijem tu silnu love a , a lopovi koji su se ogrebali dobiju i dobre mirovine, a kuharica i sekretarica iz MORH-a imaju veće udjele u fonu od nas koji smo bili 91 dragovoljci. Govno od države , a to potvrđuje i ova afera u MORH-a , dobivali plaće i mirovine , pa onaj kobajagi general bolestan nemože jadan nositi više od 4 kg a ode u Afaganistan. Barem da su ga upucali .Pa tko je tu lud i ja trebam biti sretan što sam dobio 260,06 kn.FUJ i to velikim slovima. A svi se kunu u dražavu i križ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare