To je to što me zanima!

Počeli suditi bivšem HDZ-ovcu za lažne profile na Facebooku

Mate Kožul (27) ne smatra se krivim za kreiranje lažnih profila dviju Zadranki (23, 24) na Facebooku i Iskrici. Tvrdi da nije znao njihove brojeve i e-mail adrese
Vidi originalni članak

Službenik zadarske gradske uprave i nekadašnji član Mladeži HDZ-a Mate Kožul (27) ne smatra se krivim za kreiranje lažnih profila dviju Zadranki (23, 24) na Facebooku i Iskrici. 

Na prvom ročištu pred sudskim vijećem Općinskoga suda u Zadru ostao je pri iskazu kod istražnoga suca kako nema veze s lažnim profilima niti objavom njihovih fotografija, e-mail adresa, te brojeva mobitela i fiksnog broja. Iako je priznao da su mu one dugogodišnje poznanice, tvrdi da nije znao njihove brojeve i e-mail adrese niti da su bili prijatelji na "Fejsu". Djevojke su cijeli slučaj prijavile policiji početkom godine kada su počele primati pozive i poruke eksplicitnog sadržaja. 

Zbog svega što su pretrpjele jedna od njih, studentica, završila je na psihijatriji. Kožul im se navodno htio osvetiti jer su njegovoj bivšoj djevojci ispričale da je vara s drugom djevojkom. Suđenje se nastavlja početkom veljače.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stari mudrac 09.12.2011.

    interesantno, dvajset godina kad god sude političaru to je bivši HDZovac. nikad sadašnji. imaju istančan njuh, pa još ni ne zasmrdi, oni ga izbace.

  • zelot 09.12.2011.

    "...njegovoj bivšoj djevojci ispričale da je vara s drugom djevojkom. ...jedna od njih, studentica, završila je na psihijatriji..." Tko se u tuđi život miješa...

  • Nisam Taj 09.12.2011.

    Zaista su ljudi bez imalo moralnih vrijednosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare