To je to što me zanima!

Iz milosrđa ubio teško bolesnu kćer: U sudnici su svi plakali

Sisak: Josu Gregurića terete da je 8. listopada prošle godine usmrtio svoju teško bolesnu i nepokretnu kćer Marijanu (23). Dao joj je tablete i zarezao žile na ruci...
Vidi originalni članak

Pripremnim ročištem na Županijskom sudu u Sisku u ponedjeljak je započelo suđenje Josi Greguriću (57), kojeg terete da je 8. listopada prošle godine usmrtio svoju teško bolesnu i nepokretnu kćer Marijanu (23). Muškarac je kćeri dao tablete i zarezao joj žile na ruci, a isto je napravio sebi. Djevojka je preminula, a njega su liječnici uspjeli spasiti. 

Slobodna Dalmacija javlja kako su na pripremnom ročištu prihvaćeni svi dokazi optužbe, koju zastupa zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, a riječ je o vještačenjima i materijalnim dokazima. Prihvaćen je i prijedlog branitelja okrivljenog, odvjetnika iz Kutine Branka Posavčića, da se provede psihijatrijsko vještačenje okrivljenog kako bi se utvrdila njegova ubrojivost u trenutku počinjenja ovog teškog kaznenog djela.  

Odvjetnik je istaknuo kako Gregurić gotovo nije svjestan da se njemu sudi za ubojstvo kćeri, ni da nje nema.

- On i danas razgovara sa svojom kćeri svaki dan na njezinom grobu, kao što je mjesecima razgovarao s njom dok je u besvjesnom stanju ležala u bolesničkoj postelji - kaže odvjetnik. U sudnici su u ponedjeljak svi plakali.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • tatek 19.02.2013.

    ne mogu osjetiti njegovu tugu i bol ali se nadam da mu je bare sada jedan dio duše miran

  • user_70818 19.02.2013.

    Sudbina mu je presudila,žao mi je jadnog čovjeka!

  • LucijaGrlić 19.02.2013.

    vjerojatno je to napravio u dogovoru s njom i on mora s tim zivjeti netreba mu nikakva kazna Izgubiti dijete bilo na koji nacin je strasan ali na ovaj prestrasan Ja vjerujem da je bilo kako na drugi nacin mogao joj pomoci da bi to ucinio Ovim nacinom on vjeruje da joj je pomogao i oslobodio je daljnje patnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare