To je to što me zanima!

Počelo suđenje Željku Sabi, tvrdi: 'Nisam kriv!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivšeg se gradonačelnika Vukovara tereti za dva kaznena djela - podmićivanje dvoje zastupnika vukovarskog Gradskog vijeća. I dok se Sabo kune u svoju nevinost, USKOK tvrdi - dokazat ćemo da je kriv.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 33

  • SAINT 14.05.2014.

    Da ono na snimci di nudi mito je njegov duh.

  • AnteG 14.05.2014.

    OMG! Kaznili su me prvi puta ovdi zato jer govorim istinu! CEnzurirali mi komentar jer sam napisao da je Sabo radio kriminal pred cijelom Hrvatskom! Snimka je bila puštena u javnosti i svi smo čuli kako nudi mito radi korupciju! SVIIIII! I sad ga brani Nobilo koji košta milijarde! Odakle mu novac ako je gradonačelnik najsiromašnijeg grada u HR? Odakle mu "milijarde" s kojima će platiti Nobila?! HALO!?! i zato sam kaženjen?!?! JEr sam čuo snimku na kojoj nudi mito?! Krši zakon?!

  • AntoOpačak 14.05.2014.

    Svašta je moguće u nas,kome vjerovati,Gospođi s snimkom gdje Sabo nudi pinku il sabi kad kaže ,Nisam kriv,a pogotovo Nobilu,E sad za nevjerovati je da će neko sabu moći proglasiti nevinim,a opet sve je moguće Apsurdistan druže,a tu te sude;Vidiš a nevidiš,slušaš a nečuješ,još bi ona gospođa mogla ispasti kriva,i ta opcijami se čini najprihvatljivijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare