To je to što me zanima!

Počelo suđenju Stojanoviću: Namamio prijatelja pa ga ubio

Prema optužnici Kristijan Kiki Stojanović (33) je Ivu Stipetića (22), u prosincu 2010. godine, na prevaru odvezao do Kočinjeg brda gdje ga je usmrtio s dva hica u glavu
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu započelo je suđenje Kristijanu Stojanoviću (33) zvanom Kiki, kojeg odvjetništvo tereti da je u prosincu 2010. godine ubio Ivu Stipetića (22) na osobito podmukao način.

Prema optužnici Kiki je Ivu na prevaru odvezao do Kočinjeg brda gdje ga je usmrtio s dva hica u glavu. Odvjetništvo smatra da je Kiki postupio krajnje podmuklo, jer je namamio u smrt prijatelja s kojim se prije ubojstva intenzivno družio.  

Prvi je svjedočio Ivin otac Franjo koji je kazao da se Ivo doselio u Split gdje je studirao na Pomorskom fakultetu. Većinu njegovih prijatelja nije poznavao, pa tako ni Stojanovića. Čuo je, doduše, za njihov zajednički incident u Supetru, kada su razbijali po kafiću. Sina je posljednji put čuo tog kobnog petka, nedugo prije nego što je ubijen. Na kraju je dodao da mu nije jasno kako se sve skupa dogodilo, jer su Ivu prijatelji voljeli zbog njegove odanosti i spremnosti da svima pomogne.

Potom je svjedočio Marin Marinović, sudski vještak za balistiku i mehanoskopiju. Govorio je o dvije čahure pronađene pokraj leša, koje nisu ispaljene iz Kikijevog pištolja. Nije mogao biti precizan oko starosti barutnih čestica pronađenih na vratima i u unutrašnjosti Kikijeva auta. Pronađene GSR čestice odvjetništvo smatra vrijednim dokazom, kao i činjenicu da je Kiki neposredno nakon ubojstva odvezao auto na pranje.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Buster Cro 10.04.2014.

    bio bi on u jugi kikica....kad bi ga dohvatio pendrek neškolovanog milicajca...

  • ojdimidojdimi 10.04.2014.

    tek počelo suđenje, prija će on iz zatvora nego ga osude...........................

  • ledo1 09.04.2014.

    baš krasan mladić nema šta,taj je već davno trebao bit zatvoren

Komentiraj...
Vidi sve komentare