To je to što me zanima!

Počeo nadzor kamerama na šest lokacija u gradu Zagrebu

Ovo nije nikakvo špijuniranje. Trebali smo to još i ranije napraviti, pauci će imati manje posla, a bio bih sretan da ih sve prodamo, izjavio je gradonačelnik Bandić
Vidi originalni članak

U Centru zagrebačkog prometnog redarstva u Jagićevoj 31 danas je gradonačelnik Milan Bandić i službeno predstavio projekt "Nadzorne kamere" vrijednog 21 milijun kuna. Tako od danas započinje nadzor na šest lokacija u Šubićevoj i Martićevoj ulici, a već uskoro kamere će stići i u Bakačevu ulicu, te na Kaptol, Jelačićev trg, Heinzlovu i Nemčićevu ulicu te Kvaternikov trg. Cilj je do proljeća postaviti 225 kamera.

Način rada bit će sljedeći: nakon snimljenog prekršaja, vozačima će se poslati prekršajni nalog uz fotografije kao dokazni materijal.

- Pošteni ljudi koji vole ovaj grad, čega se oni imaju bojati? - upitao je Bandić.

- Ovo nije nikakvo špijuniranje, trebali smo to još i ranije napraviti, pauci će imati manje posla, a bio bih sretan da ih sve prodamo - izjavio je Milan Bandić koji je dodao kako će se postavljanjem kamera uvesti red, efikasnije kažnjavati prometne prijestupnike, bolje čuvati objekte i zelene površine, sprječavati nastajanje divljih odlagališta te podići sigurnost na višu razinu.

Idejni začetnik ovog projekta Mate Kraljević poručio je kako će MUP imati pristup svim kamerama 24 sata i tako je potvrdio Bandićeve navode kako će Zagreb postati sigurnijom metropolom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zabava_101 19.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Boy X 13.12.2011.

    Sada kada su sve uništili i pokrali sada postavljju kamere,kako bi naplačivali svaki pokret građana.Uvesti kamere u njihove vile pa snimati čime se privatno bave i kako kradu.A Karamarko se nešto požurio ubaciti svoju mafiju je unaprijedio tako da lakše skuplaju lovu,na sirotinji.

  • JacaDaca 12.12.2011.

    A da u sabor stave stalni nadzor i u urede svih državnih službenika,pa da mi njih gledamo i nadziremo hoce li što ukrasti i zamraciti?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare