To je to što me zanima!

Pod istragom i službena osoba iz Porezne i Damir Vrbanović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
USKOK se oglasio o slučaju Mamić. Objavio je kako provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza...
Vidi originalni članak

O slučaju braće Zdravka i Zorana Mamića čije kuće od ranog jutra pretražuje policija, na službenoj stranici oglasio se i USKOK. Naveli su kako provode hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

"Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave ", stoji u kratkom priopćenju USKOK-a.

Policija pretražuje kuću izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg bivšeg direktora direktora Dinama Damira Vrbanovića . Ispred kuće su mu zapečatili i službeno vozilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 215

  • ivič 03.07.2015.

    takve sumljive ogromne trasaksije nikome nisu bile sumljive godinama a malom čovjeku tj ženi dug bivšeg muža Zagrebačka banka i poznata brača Hanžekovič cifra nekih 10t kuna sudskom zabranom blokiraju račun bez obavjesti i nemože otvoriti zaštičeni a neko vrti milijarde i nikom ništa!

  • 02.07.2015.

    I sluzbena osoba iz Porezne, a ha, treba uspostaviti ravnotezu prema Cavlovic-Smiljanec, da budemo svi isti.

  • cudak 1 02.07.2015.

    sve sami pošteni ljudi pa pod istragom

Komentiraj...
Vidi sve komentare