Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pod istragom i službena osoba iz Porezne i Damir Vrbanović

USKOK se oglasio o slučaju Mamić. Objavio je kako provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza...

Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
215 komentara

O slučaju braće Zdravka i Zorana Mamića čije kuće od ranog jutra pretražuje policija, na službenoj stranici oglasio se i USKOK. Naveli su kako provode hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

"Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave ", stoji u kratkom priopćenju USKOK-a.

Policija pretražuje kuću izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg bivšeg direktora direktora Dinama Damira Vrbanovića . Ispred kuće su mu zapečatili i službeno vozilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Message