To je to što me zanima!

Podigli su optužnice protiv napadača na Miroslava Tunjića

Miroslava su u studenom prošle godine napala dvojica. Tukli su ga te je pao na cestu. Kasnije je naišao automobil i naletio na mladića. Umro je u bolnici
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo je zbog smrti Miroslava Tunjića iz Županje podiglo optužnicu protiv dvoje ljudi zbog pokušaja teškog ubojstva te protiv jednog čovjeka zbog izazivanja prometne nesreće. Optužnice su podigli protiv Gorana Evića (21) i Antuna Matkovića (19), piše Večernji list. Oni su 14. studenog prošle godine u Gradištu više puta udarili Miroslava (17) nakon čega je on pao na cestu. Kasnije je cestom naišao automobil koji je vozio Ivan Stapić (24). On je naletio na Miroslava. Mladić je teško ozlijeđen te je umro u bolnici. 

Dvojac je Miroslava napao zbog njegove frizure. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pula65 16.01.2011.

    podignuta optužnica poslije 14 mjeseci,,, u nekoj drugoj državi već bi bili u narađastim kombinenzonima,,,

  • zenga 91 16.01.2011.

    Robija od 69 god i to u kamenolomu. Samo mi nemojte pričati o njihovim ljudskim pravima.Ima pravo na suđenje i na odsluženje kazne i to su sva prava koje imaju.

  • magregor 16.01.2011.

    Zbog pokušaja ubojstva!?!?!? Pa ubili su ga!!!!!!!! Još će na kraju najviše stradati jadan vozač, a ova dva kretena će na slobodu u nove pohode!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare