To je to što me zanima!

'Podržavam Plenkovića, nakon izbora podršku ima pobjednik'

Kandidature za čelno mjesto u stranci, uz Plenkovića, najavili su Davor Ivo Stier, Miro Kovač i Ivan Penava, a Kujundžić nije otkrio tko je njegov kandidat, rekavši samo kako o svima misli "sve najbolje"
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u četvrtak je izjavio da za sada, uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u podržava Andreja Plenkovića, a nakon izbora podržavat će onoga tko pobijedi.

- U ovom trenutku apsolutno podržavam Andreja Plenkovića, a nakon izbora podržavat ću onoga tko demokratski i pošteno pobijedio - rekao je Kujundžić novinarima uoči sjednice Vlade, ne otkrivajući svoga favorita na izborima u HDZ-u koji će se održati na proljeće.  

JANDROKOVIĆEV FAVORIT 'Uz Plenkovića do kraja, izbori u HDZ-u bit će oko 17. travnja'

Kandidature za čelno mjesto u stranci, uz Plenkovića, najavili su Davor Ivo Stier, Miro Kovač i Ivan Penava, a Kujundžić nije otkrio tko je njegov kandidat, rekavši samo kako o svima misli "sve najbolje".

Nakon najava dvojice HDZ-ovih zastupnika koji su dali naslutiti da će biti za opoziv HNS-ove ministrice Blaženke Divjak, ministar odgovara da on ne zna za podjele, ali i da je u politici sve moguće, pa tako i da prijedlog SDP-a za opozivom Blaženke Divjak 'prođe' u Saboru.

POTPISALI DOKUMENT Smjenu Zadravec tražilo je 19 liječnika još 2013.: 'Nasilna je'

Vezano za onečišćenje zraka u Zagrebu, rekao je kako to nisu doze koje zabrinjavaju, ali i da je to upozorenje svima da briga za klimatska zbivanja treba biti ozbiljna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 26.01.2020.

    Tako je naj bolje. Jedno pričaš sebi zarađuješ. Hdz

  • the devil 17.01.2020.

    Vidi ovoga,vire mu samo noge... Najlošiji ministar ikad.. kam si ti barba išao u škoku?? Ili si samo platio papire? Dvije složene rečenice koje bi imale stvarno smisla nisu u stanju odgovorit.. i izbjegavaš pitanja kao tvoj gospodar slabokrvan.. niti mu neznaš tablete prepisat..još mjesec ,2 ,pa će ti se samo krokse vidjet iz anemičnog.. koji nebitni lik,e...

  • Usora1 17.01.2020.

    ne tako davno bio mi kandidat za predsjednika a danas si se u mojim ali i ocima puno drugih srozao toliko da tvoju podrsku postovjecujemo sa bandicevom, kog vi podrzite garant gubi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare